2019. szeptember 16., hétfő

Tölgy bútorlap

Tölgy bútorlap

A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk. Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része.


Bútorlapok raktáron. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. A tabak vagy dohány tölgy bútorlap a szárított dohány színét adja vissza a tölgy rajzolaton a bútorlap felületén.


Egy erősebb rajzolatú tölgy bútorlap képét mutatja, flóderos mintával. Az erős rajzolatnak köszönhetően ez a tölgy bútorlap nagy felületeken gyönyörű rajzolatot mutat. Erezett felülettel! Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról! Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk.


Tölgy bútorlap

A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre. Tölgyfa szekrény, szekrénysor, nappali bútor, dohányzóasztal, komód gyártása. Minoségi kivitelben. Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap , rengeteg munkalap, hátfal.


Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez. FALCO - bútorlap (spanyol tölgy , 18mm) Leírás: Dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. Finomfelületű E-LE formaldehid emissziós osztályba tartozó faforgácslap. Magas színtartóssági értékkel rendelkezik, erőforráskímélő és újrafelhasználható.


UV-álló, karcálló és környezetbarát. Budapesti Inter-Fa Kft. Ha tehát szükséged lenne Egger bútorlap vagy Kronospan bútorlap leszabására és élzárására, akkor a következő akciós oldalainkat nézd meg: Egger bútorlap árak. Nem rendelhető online.


FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek. A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! A bútorgyártás során ma egyre elterjedtebb a bútorlap , mint alapanyag. Szinte minden bútorlap gyártónak létezik ez a típusú antikolt tölgy bútorlapja árnyalatnyi eltéréssel.


Ha a készen vásárolt bútorhoz szeretnénk kiválasztani a megfelelő Sonoma tölgy bútorlap árnyalatot, akkor érdemes megkeresnünk a bútorunk egy pici darabjával ( pl. fiókelő) egy bútorlap szabászatot, ahogy több gyártó is képviselteti magát. Falco színválaszték Generaldesign. A termékválaszték a piaci igények és a bútorlapgyártók aktuális trendje alapján változhat. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A kollekció a bútoripar különböző felhasználási területein kiválóan alkalmazható, mint például konyha, szoba és hotelek berendezései. Karc és hőálló fényes Polylac bútorlap. Fehér tölgy színben. FSKelta Tölgy bútorlap mm.


Tölgy bútorlap

Kép nem adja teljesen vissza a valóságos színt! FC 1SM DOMOTERC KFT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések