2019. szeptember 18., szerda

Hódfarkú cserép

Tondach Tetőcserép Webáruház. Hódfarkú cserép a Creatontól. A Creaton hódfarkú tetőcserép a hagyományos formavilág kifejezőjeként klasszikus kör- vagy egyenes vágással kialakított, széles körben kedvelt, magas minőséget biztosító tetőfedő anyag. A Creaton „KLASSIK” tetőcserepek sima felülettel rendelkeznek, ahogy a megnevezésükből is.


This feature is not available right now.

Please try again later. A hagyományokban gazdag CREATON vállalat piacvezetőnek számít a hódfarkú cserepek gyártása területén és a sajtolt cserepek előállítását illetően is élen jár Európában. CREATON, azaz: impulzusokat nyújtani a piac számára, az ügyfeleket további újításokkal támogatni, továbbá valamennyi partnert lelkesíteni egy. Sérült, törött nincs közte.


Kúp és szegély nincs. Nem régi, kb éves. Egyben szeretném eladni. A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérje egyedi árajánlatunkat.

A világ legelterjedtebb tetőfedő anyaga. Ezek a tetőcserepek ma is divatosak és nagy hagyományuk van hazánkban. A kettősfedés elve, hogy az egymás fölé kerülő sorok közül a harmadik sor cserepei még az első sorra is rátakarnak.


A cserepeket kötésben kell felrakni. Az eresz feletti sor ereszcseréppel, a taréjgerinc alatti sor taréjcseréppel alakítható ki. Nosztalgikus hódfarkú Letisztult látvány és üde természetesség. A modern kor építészeti igényeit követő, de továbbra is a klasszikus stílust kedvelők választása. A hódfarkú cserép sima vagy kismérték­ben bordázott felületű, hazánkban általá­ban 175×3mm befoglaló méretű, mm vastag (6-11. ábra), különböző for­mai változatokban (6-12. ábra) gyártott égetett agyagtermék.


Színe a nyers­anyag összetételétől függően piros, ró­zsaszín, sárga vagy. Az oldal üzemeltetője: Hofstädter Építőanyag Centrum Kft. A sokoldalú cserép. A Domino cserép szállításáról érdeklődjön a munkatársainknál. A többi cserép típus esetén komplett raklap felett ingyen az építkezés helyszínére.


A Creaton cserepekkel a legváltozatosabb megoldásokat tudja véghezvinni. Termékeik formavilága és színválasztéka a legkülönfélébb igényeket is kielégíti. A minőség a creaton számára egyenlő az igényességgel.

Rendszerelemként ajánlja a Creaton cserepeihez a viharkapcsot. A HÓDFARKÚ kerámia tetőcserép szakszerű kivitelezés esetén kiválóan alkalmas ívek, hajlatok. Gerinccserepek , kerámia kiegészítők. Húzott kerámia tetőcserepek.


A tetőhéjazat súlya nem számottevő a téli időszakokban a tetőre nehezedő. Creaton Klassik hódfarkú cserép tulajdonságai A Creaton Klassik. A Galeco ereszcsatorna-rendszerek utólag is szerelhetők, így megóvhatjuk az ereszt a cserép ill.


Lehet- e ezt házilag és mivel lehetne pótolni, mert furcsa füstös szag kezd. Jamina tetőcserép db. Bontott tető db. Megyék, ahol van eladó bontott tetőcserép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések