2019. szeptember 9., hétfő

Kvarcit kő

Kvarcit A gránitnál is keményebb, különleges csillogású, időtálló burkolat. A kvarcit egy nagyon ellenálló, kopásálló, saválló, fagyálló finom szemcséjű metamorf kőzet. Az építőiparban “ kvarcit ” vagy “kvarc” néven elterjedt termék egyik. Görög Karystos szabálytalan zöld kvarcit kő Görög fekete szabálytalan kő Görög Dris szabálytalan barna kvarcit kő Bolgár Bvörös szabálytalan homokkő és kockakő. Teraszok, járdák, támfalak, lábazatok, kerítések burkolására alkalmazták.


A belőle készült burkolat tartósságán kívül esztétikai értéke a legkiemelkedőbb.

A természetes kővek közül a lábazati kő kiválasztása igényli talán a legnagyobb figyelmet. Lábazati kő megnevezéssel illethető bármilyen megmunkálási móddal elkészített kőburkolat, legyen az vágott, roppantott szabálytalan, vagy. Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. Cégünk egy családi vállalkozás.


Miért gránit vagy kvarcit ? A gránit és kvarcit munkalapok és bútorlapok fényűző megjelenést kölcsönöznek a lakásnak. Kvarcit je metamorfovaná hornina regionálního vzniku vyznačující se jemnou až středně hrubou zrnitostí. Na první pohled je možné si kvarcit splést s mramorem.

A rusztikus, mediterrán természetes falburkolatok kőpanelek egyéb sima felületképzéssel együtt burkolva (festett felületek, minimalista megakerámiák, homlokzati színvakolatok ) , harmonikus kontraszttal megfelelő arányban. SZABÁLYTALAN KÖVEK A „természet ajándékai” a szabálytalan terméskövek, természetes kőburkolatok. Egyedi harmóniát sugároznak, különleges energiát adnak a környezetnek. A viszonylag vékony vastagságban hasadó szabálytalan kőlap burkolatokat belső térben fal –és padlófelületre egyaránt burkolhato-padlófűtéshez is alkalmasak. Külső térben a szabálytalan.


A kvarcit mesterséges kőburkolatok -ban természetes anyagokból készülnek. Terméskövek a legjobb áron! Széles választék, házhozszállítás és kivitelezés egy helyen. Az új kvarcit pala burkolatok, vágott lapokkal, már 7. Színmélyítő impregnáló.


A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Falra rakható terméskövek. Nagy raktárkészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.


Keszthelyi kő termékek, kő ár,burkolókő,térkő, kő termékek,horvát mészkő,Jura mészkő,gránit,keszthelyi mediterrán kő. Gold Green kvarcit pala kő. Bejegyzés navigáció.


GOLD GREEN kvarcit pala burkolókő.

Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszból. Onix Teljesen egyedi mintázatú, rendkívül értékes, exkluzív kő Az onix egy mikrokristályos kvarcfajta, leginkább különleges megjelenése miatt ismert.


Szinte alig akad két ugyanolyan mintájú és színű tábla. Vékony lapra vágva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések