2019. szeptember 25., szerda

Tolókapu elektronika

Kapumozgató akció, kedvezményes kapunyitó ár termékeinkre, kapu automatikák, garázskapu szett, tolókapu motor, szárnyas kapu mozgató, elektromos kapu a Bogyisz Kft-től. Tolókapu mozgató szett VDS KIT CARRERA-8Kezelési útmutató itt Tolókapu mozgató szett VDS KIT CARRERA-8Kiváló minőségű, rendkívül megbízható, tartós működésű tolókapu nyitó szett. Toló és úszó kapunyitók meglepően akciós áron webáruházunkból, országos kiszállítással! Rendeljen online kényelmesen, segítünk a választásban! Kapunyitó választás egyszerűen!


Elektromos kapunyitók tesztei.

Kapu automatika javítási és szerelési munkadíjak. A javítás, szaktanácsadás, és egyéb nem kategórizálható munkáknál, munkaóra díjat és kiszállási költséget számítunk fel. Tolókapu telepítés a talajmunkától a betonozáson keresztül a kapu burkolatáig.


Csak gyári kaputechnikai alkatrészeket használunk. C sínt és görgőt, alsó sínt stb. A nyíló kapuhoz menetes állítású forgáspontot használunk.


Az általunk készített kapukra év garanciát vállalunk! A GATE Automatika Kft.

GATE Csoport tagjaként több mint éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésre kaputechnikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizében, karbantartásában. Proteco Meko-5N tolókapu mozgató motor, 500kg-os tömegű toló és úszókapukhoz. Ha most keresi a megfelelő motort szárnyas vagy tolókapu mozgatáshoz,mi tudunk ajánlani kapunyitó szetteket, hogy ne érje meglepetés! Különálló, csak motor, vezérlő elektronika , távirányatók és fogasléc nélkül. Teljes, önálló szettként a kapunyitó szettek ketegória alatt található meg.


Kaputechnikával foglalkozó sorozatunkban legutóbb a garázskapukkal foglalkoztunk, most pedig - kissé az évszakhoz is alkalmazkodva - kijjebb megyünk a kertbe, és a kertkapu megoldásokat. Manapság egyre több kisegítő elektromos eszköz vesz minket körül, főleg az új építésű, modern lakóparkok, családi házak környezetében. Még be sem léptünk a kapun, máris egy elektromos kapumozgató áll rendelkezésünkre, melyet a technikának köszönhetően akár a mobiltelefonunkról is vezérelni tudunk.


Sajnos az ember alkotta eszközök körében semmi nem tart. Legyen az nyomtató vagy toner, tintapatron, játék, világítás, irodai kellék, egészségmegőrzés vagy akár biztonságtechnika - a webáruházban mindent megtalálsz - már éve. Hörmann STA tolókapu hajtómű. Robosztus és erős STA tolókapu hajtás a különösen nagy kapukhoz.


A meghajtás teljesen karbantartásmentes. Az úszó kapuk teljesen egyedi megoldást igényelnek, hiszen ez a típus egy olyan fejlettebb tolókapu , ahol a talajszinten nincs lefektetett sín. Alapvetően két fontos technikai különbség van.


Az egyik, hogy a mozgást itt csapágyak segítik, a másik, hogy minden úszó kapunál szükség van egy ellensúlyra is, ami megtartja a. Gyalogos közlekedésnél csak az egyik kapu szárny nyitható, tolókapu estében részleges nyitás állítható.

Tolómotornál ENCODER akadályérzékelő rendszer biztosítja a kapu megállását. Az ENCODER érzékenységi foka állítható. Egyedülállóként a H70-es vezérlésnél a foto cella bemenetek számos lehetőség szerint. MHz-es vevő, 230VAC. Mikrovezérelt tolókapu vezérlés VDS tolókapu motorokhoz.


A számos kényelmi és biztonsági funkció garantálja a kapu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések