2019. szeptember 5., csütörtök

Parketta szegőléc

Széles szín- és formavilágának köszönhetően nemcsak a parketta, hanem lakóterünk is szebbé, látványosabbá válik a szegőlécnek köszönhetően. A parketta szegőléc cseréjéről bővebben. A frissen csiszolt és lakkozott parkettától a régi. A szegélyléc vagy szegőléc , a lakás meghatározó elemének a parkettának ad keretet, melynek a megfelelő kiválasztása legalább olyan fontos mint a padlóé. Miért forduljon hozzánk szegélyléc vásárlással kapcsolatban?


Szaküzletünkben közel 2féle, különböző típusú szegélylécek közül válogathat, és segítünk Önnek kiválasztani a lakás enteriőrjéhez.

Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. Szalagparketták és AKCIÓS szalagparketták Hagyományos csaphornyos parketták Keményfa parketták és svédpadlók Bambusz padlók és szegélyek Laminált padlók Parafa burkolatok, parafa termékek Furnér parketták KRONO XONIC és KRONOSPAN vízálló padlóburkolatok WINEO exclusiv vízálló vinyl padlóburkolatok WOODLOOK SPC. A szegőléc rögzítése lehetséges szöggel, csavarral, esetleg ragasztással. Egy korábbi bejegyzésünkben már írtunk arról, hogy a parketta szegőlécben több fantázia van, mint sokan gondolják.


Egy parketta szegőléc nemcsak azt a praktikus szerepet töltheti be, hogy a fal melletti dilatációs hézagot és az ott futó esetleges kábeleket elrejtse. Fa szegélyléc kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


Szegőléc választékunkban kedvező áron talál szegőléceket építési és barkács feladatokhoz.

Kiváló minőségű, többféle méretben kapható szegőléc termékeink elsősorban luc és borovi fenyő fafajtákból készülnek. MIÉRT FONTOS A PARKETTA SZEGÉLYLÉC, LÁBAZAT? Felülete soros, ún. Válogatott, minimálisan színszórt, apróbb göcsöket tartalmazó rajzolattal rendelkezik. Padlófűtésre is alkalmazható!


Cégünk teljes körű melegpadló burkolást vállal. A nálunk megtalálható összes padló, parketta lerakását elvégezzük, egészen az aljzat javításától, kiegyenlítésétől akár az utolsó réteg parketta lakk felviteléig. Ha szeretnéd nemcsak biztonságosan, de hasznosan is tölteni az időt otthon, kattints a részletekért. Ezt a hatást a „Silent IntelligenceTM“ technológiával érik el, ami egyben az ízületeket is nagymértekben kíméli a parketta panelbe beépített lépéshanggátló alátét segítségével. A weboldalon található árak tájékozató jellegűek.


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Minden jog fenntartva. Ha a parketta nagyobb igénybevételnek van kitéve, érdemesebb tartósabb, vastagabb kivitelt választani, így hosszú élettartamú, kopásálló burkolatot nyerünk.


A szalagparketta előnyei címszavakban: Az általunk forgalmazott szalagparketta különlegesen finom illesztéssel készül (mm). Bízunk abban hogy a sokrétű és kiváló minőségű termékeinkel és a megfelelő szaktudásunkkal segítségére lehetünk a megfelelő parketta kiválasztásában. Parketta Technika Shop Kft.


Segít eltakarni a meghagyott dilatációs hézagot.

Manapság a széles szín- és formavilágának köszönhetően általa szebbé és esztétikusabbá varázsolhatjuk otthonunkat, lakóterünket. Az esetek zömében parketták esetében. Az így lezárt szegélyek esztétikusabbá teszik a helyiség látványát, eltakarva a meghagyott dilatációs hézagokat.


A széles szín és formavilágnak köszönhetően, nemcsak a parketta , hanem lakóterünk is szebbé, látványosabbá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések