2019. szeptember 12., csütörtök

Ditec kapunyitó

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Bay Is Here For You! Million Shoppers Want to Buy.

Whether You Shop or Sell. We Make Returns Easy. Na hagyja ki aktuális kedvezményes árainkat. Elegáns és diszkrét formájával az Obbi kapunyitó nem hivalkodik, de megbízhatóan és precízen nyitja, zárja a kertkaput.


Szilár sajtolt, alumínium vagy horganyzott acél ház és burkolat. A rozsdától nem kell tartani. Erős, strapabíró, folyamatos kenésű, hajtómű, mely hosszú évekig fogja Önt szolgálni.


A tolókapunyitó szettekben megtalálja azokat a kényelmi funkciókat, amelyek egyszerűbbé teszik a már meglévő kapuk és az újonnan készült kapuk automatikus nyitását.

DITEC OBBI kapunyitó év garanciával, szárnyas kapukra. Rácsukás elleni védelemként az automatika alap tartozéka a fotocellás védelem és az ODS akadályérzékelő rendszer. Időtálló megoldásként a kivitelezéshez év teljes körű.


Január közepén volt az Intersec biztonságtechnikai kiállítás Dubaiban. These products offer a unique design and the most advanced technology. Fehér nyomógomb, variálható színű házban.


Hátlapon GOLfelirat. We are manufacturers. In the professional field in Europe, the United States, South America, Russia and large parts of the Arab worl ditec has come to be synonymous with the highest made in Germany quality – true virtuosi of expansion joint construction. Népszerűségének legfőbb oka a kimagasló minőségnek köszönhető megbízható minőség. DITEC kapunyitó automatikára év a garancia.


A széles termékskálának és a kivitelezési megoldásoknak köszönhetően minden belső és külső bejáratot automatizálni lehet vállalatoknál, üzleteknél vagy egyéb épületeknél. Keresse az Önnek leginkább megfelelő megoldást a webáruházunkban. DITEC CROSS ipari kapunyitó motor ipari kaputechnika tolókapukhoz: SOROMP Ó és PARKOLÓ RENDSZER - IPARI KAPUTECHNIKA. Irányítja és szabályozza, a kapu és a parkoló forgalmát - kaputechnika.


DITEC QIK automata sorompó akár méteres karral.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Roger tolókapu automatika. Egy kapunyitó rendszerrel szemben támasztott legnagyobb követelmény a kényelmi funkciók mellett a biztonság. Emellett a hajtómű önzáró tulajdonsága is. A DITEC SILVER kapunyitó önzáró hajtóművel rendelkezik.


Ez a konstrukció áramkimaradás esetén nagyon hasznos, mivel így is biztosítja a kapu zárva tartását. Ditec karos kapunyitó szett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések