2018. április 10., kedd

Monitor árnyékoló

A monitorokhoz illeszkedő EIZO árnyékoló ernyők a beeső környezeti fény és a fényvisszaverődések kiküszöbölése által a nem kívánt fényhatásoktól mentes, pontos képmegjelenítést biztosítanak. Az ernyő belső oldalát a szem kímélése érdekében speciális antireflektív anyaggal vontuk be. Tekintsd meg a termék. Az SW2monitorhoz mellékelt, levehető árnyékoló ernyővel a felhasználó hatékonyan csökkentheti a monitor környezeti megvilágításából származó káprázást, így biztosítva a professzionális munkához szükséges kiváló színpontosságot.


Az árnyékoló ernyő álló és fekvő tájolásnál egyaránt használható. A monitor árnyékoló ernyője az objektívvédő sapkákhoz hasonlóan kizárja a képernyőre vetődő környezeti fényt, hogy az ne zavarja meg a képmegjelenítést, egyenletes fényerőt és színárnyalatokat biztosítva ezzel.

A környezeti fény nem kívánt tükröződését hatékonyan lecsökkentő SH2árnyékoló ernyő tökéletes kiegészítő az SW2PhotoVue fotós monitorhoz. Az SH2árnyékoló ernyővel tökéletes színpontosság biztosítható a fotós szakemberek számára. Ugyanakkor a készülék oldalsó és hátsó része is rendkívül keskeny és elegáns. A kompakt kivitelű monitor a korszerű irodai környezet tökéletes kiegészítője.


A monitor fényereje automatikusan hozzáigazodik a környezeti megvilágításhoz. Ily módon bármilyen környezetben optimális fényerőszint és olvashatóság érhető el. Az Umbroll Augmented Reality applikáció a kiterjesztett valóság technológiát használva a mobil eszközünk optikai látóterébe helyezi a kiválasztott árnyékoló 3D képét, így még azelőtt ellenőrizhetjük a várható végeredményt, hogy az megvalósításra kerülne. Az ellenzőnek hála megakadályozhatóak a képernyő bizonyos részein felbukkanó kontrasztelváltozások.


A panel belső fele tükröződésmentes anyagból készült.

A fotószenzor a monitor felső részéhez rögzíthető és eltávolítható úgy, hogy az árnyékoló a helyén mara köszönhetően a felső résnek, mely szétnyitható. A monitor menüjében külön almenü és al-almenük vannak a Hotkey Puck Ghozzárendeléseinek beállításához. Az SW321C menürendszere egyszerűnek látszik a viszonylag kevés (öt) almenü miatt. Ez azonban csalóka látszat, mert a Color Adjustment és a System almenüben rengeteg funkció és opció található.


A PChOOD által gyártott kiváló minőségű monitor-árnyékoló panelek segítségével jelentősen csökkenthető munka közben a zavaró csillámlás, és a külső fényhatások okozta hibalehetőség. A PChOOD Laptop Hood árnyékoló panelek minden fajta laptop árnyékolására alkalmasak. A hagyományos fénycsövek általában rendkívül kiegyensúlyozatlan szintű megvilágítást nyújtanak.


Az LCD monitor és a papír összehasonlításakor egyértelműen láthatóvá válnak a színeltérések. Például a kinyomtatott papírokon látható színek a fénycsövek fényében zöldesnek tűnnek. Míg az irodai monitorok esetében a függőleges dokumentumok olvasását segíti, fotós monitor esetében a retusálás során hasznos. A fotós és grafikus monitorok esetében jól ismert árnyékoló panel.


Hasonlítsa össze az árakat! Mint a fenti képeken is látható, a monitorra felhelyezhető egy árnyékoló keret (hood), amelyet a gyártó mellékel a készülékhez. Monitor kiegészítők. A monitor árnyékoló összeszerelése után helyezze be a melléket CD-t.


BenQ SW2PhotoVue típusú monitorokhoz. Legújabb monitor Vásárlási, eladási és csere hirdetések. Takarítson meg időt azzal, hogy ránk bízza a keresést.

Amint találunk valami olyasmit, ami érdekelheti Önt, e-mailt küldünk. Tudom, hogy minden monitor sípol, de nagyon hangos és nagyon idegesítő. Meg akarok szabadulni a sípolástól. Ha adok neki egy pofont akkor egy idelyig megnyukszik aztán újrakezdi.


Ha megmozgatom a zsinórokat akkor is, ha megemelem egy kicsit akkor is. A képen jól megfigyelhető a glare jelensége (a fotós alakja és az egész külső megvilágítás látszik), pedig csak szórt nappali fény világítja meg a képernyőt. Egyébként a feliratoktól eltekintve a képtartalom fekete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések