2018. április 12., csütörtök

Dupla garázs mérete

Dupla garázs szélessége akkor megfelelő, ha kényelmesen elfér egymás mellett autó. Ezt úgy érdemes lemérni, hogy egymás mellé állunk a két autóval. Itt figyeljünk arra, hogy még ki is tudjunk szállni mind a kettő járműből.


Fontos, hogy a tükröknek is hagyjunk helyet. Hány méter a dupla garázs szélessége? A garázs – igen vagy nem, és ha igen, akkor hogyan?

Kétrészes blogsorozatunk első részében azt a kérdést jártuk körül, hogy mi szól egy garázs létesítése mellett és mi ellene. Dupla mobilgarázsainkat itt gyűjtöttük Önnek össze. A képre kattintva válassza ki, melyik tetszik Önnek! A kiválasztott dupla mobilgarázson tud változtatni színt, kérhet rá ajtót, ablakot, csatornát is. Rendelje meg a honlapon, vagy hívjon minket telefonon!


A parkolóhelyek mérete több tényezőtől is függ, de így elsőre úgy látom kisebb mint a jelenleg előírt. Eszerint, ha a garázshelyet oldalról fal veszi körül, az egyállásos garázs minimális mérete x m. A jogszabály a kétállásos garázs méretét külön nem határozza meg, azonban a megadott adatokból ez is kiszámolható. Az előzőekből következik, hogy a faltól a gépkocsi tengelye minimum m-re kell legyen.

Ha nem biztos benne, hogy egy ilyen nagyobb méretű dupla garázs elfér udvarában, akkor keressen minket és szakembereink segítenek a megfelelő könnyűszerkezetes garázs kiválasztásában. A mobil dupla garázs bővíthető plusz ajtóval és ablakkal egyéni kérés alapján. Az ajtó megfelelő gyalogos forgalomhoz, ha csak apró. A dupla beállásos garázsoknál érdemes elgondolkodni a kétajtós illetve az egyajtós változaton is. Itt arra kell figyelni, hogy az esztétikum mellett a praktikum is szempont legyen.


A kétajtós változat jóval többe kerül, két automatika beszerelési költsége dupla terhelés a pénztárcára nézve is. Persze itt is eltérhetünk egyéni igények szerint. Ezt a típusú garázst dupla garázsnak is nevezzik. A mobilgarázs egy acél vázszerkezet 90m x 5m-es méretben korrózió gátló alapozóval festve, első osztályú tűzhorganyzott trapézlemez borítással. Garázs méret autónak.


A lemez a vázszerkezethez szegecsekkel, viszont a kész elemek csavarokkal kerülnek rögzítésre. A kétállásos garázs alapesetben kétszárnyú ajtóval. WEKA gyár termékein (nyitott garázsok, szaunák, kerti medencék, terasz tetők, szerszámtárolók, kerti házak, pavilonok) kívül mindent megtalál ami kerttel kapcsolatos tevékenységekhez szükséges. A szendvicspanel garázs egy szigetelt könnyűszerkezetes garázs , ami a lemezgarázs előnyein túl megvédi autóját a túlzott felmelegedéstől és lehűléstől.


Ezen az oldalon összeszedtünk minden lényeges információt, amit a szigetelt. Igényes praktikus Weka dupla nyitott garázs két autó védelmére. Valamennyi fa alkatrész gyalult, előregyártott telített faanyagból, Több egység is folytatólagosan egymás mellé építhető, így tetszőleges számú parkoló garázs alakítható ki. Ft Horganyzott ereszcsatorna.


Ft Antikondenzációs bevonat.

Letisztult formájuk és esztétikus megjelenésüknek köszönhetően minden kertbe jól illeszkednek a fából készült mobil garázsok. Alapból dupla szárnyú fa ajtóval készülnek, de kérhetők billenő garázskapuval és kapu nélküli változatban is. A hirdetés első képén látható dupla állásos garázs mérete méter széles és méter mély.


A magas darabszám lehetővé teszi az alapanyagok olcsóbb beszerzését, a gyártás hatékonyságának növelését és ezáltal a legolcsóbban adhassuk Önöknek a mobilgarázs, könnyűszerkezetes garázs , autó garázs termékeinket. A több tucat járművet számláló szállítmányozó részleg szakképzett, megbízható szerelőkkel. TP Könnyűszerkezetes szimpla szigetelt garázs Hörmann szekcionált kapuval szendvicspanelből (A képen szereplő cserepeslemez tető és alsó lemezszegés az ár része, az ereszcsatorna feláras opció!) Ára kiszállítva, összeszerelve: 1. A mobilgarázsaink színe, mérete , felszereltsége és kinézete módosítható ügyfeleink igénye szerint.


Weboldalunkon megtalálják a lemezek színét, alkategóriákban a mobilgarázsok különböző méreteit, valamint a mobilgarázs tetőjének típusait: oldalra lejtő-vagy hátrafelé lejtő tetővel, nyeregtetővel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések