2018. április 16., hétfő

Garázs ablak

Szekcionált garázskapu akció minden Hörmann és Eurodoor kapura. Műanyag ablak , beltéri és bejárati ajtó, garázskapu szaktanácsadás, felmérés, beépítés, karbantartása és javítása időben, jól, tisztán. Egyes garázsok extra nyílászárókkal is rendelkeznek, ami lehet oldalajtó, vagy 90xcm-es ablak. Amennyiben az Ön által választott garázs nem rendelkezik ilyennel, de szeretne, akkor kiegészítőként rendelhet hozzá további nyílászárókat.


Az ország több pontján várjuk szekcionált és billenő garázskapuk széles választékával!

Garázskapu nagyon kedvező áron a JOLA Garázskaputól! Teljeskörű szigetelést végzünk (kapu, ajtó, ablak , tető, falak, tető). Ablakra ajánljuk a duplaüveges (szigetelt), műanyag, bukóablakainkat, melyek mérete 115xcm.


Szigetelt mobilgarázs - Mivel szigetelünk? A nyári melegekre és a fényforrás növelésére gondolva, a garázs oldalára kis méretű PVC ablak is szerelhető. A horgonyzott lemezek különböző anyaggal vonhatók be. A szomszédok rendesek, biztos nem jelentetnének be a garázs miatt (pláne, hogy ők is építettek olyasmit, amire nincs engedélyük) Másrészt, méter magas örökzöld (átláthatatlan) sövény veszi körül a házunkat, így nem is lenne feltűnő a garázs.


Még egy kérdésem lenne.

Minimum mekkora garázs kell egy autónak. Világító ablak plexi nélkül 40. Szállítás lapra szerelve történik szállítási méret: 260x23 254x196. Természetesen a kert adottságaitól is függ, hogy hová kerül a garázs , azaz hol tudunk elegendő helyet teremteni számára. Gépkocsi beálló esetén egy parkolóhely 5xméter, egy egyállásos garázs 0xméter, egy kétállásos garázs pedig 5xméter helyigényű, így könnyen kinyithatjuk mindkét ajtót a járműveken.


Ahogy Önnek praktikusabb! A színek eltérhetnek a valóságtól, ugyanis ez képernyőbeállítástól is függ. A színek kiválasztásánál ajánljuk, hogy használják gyári színmintáinkat, illetve tekintsenek meg néhány referencia képet!


A vírusok és baktériumok gyakran cseppfertőzés útján terjednek. A makacs kórokozók könnyen rátelepedhetnek az általunk leggyakrabban használt felületekre, mint például az ajtókilincsekre. Minden garázs minőségi zártszelvényből gyártunk (nem az élhajlított profil, azt mi elitéljük). Ezt összeszerelés után már nem lehet megrángatni mert meg sem mozdul, semilyen irányban sem.


A szállítás a legfontosabb a megfelelő alap előkészítése. Minden garázs típusnál és a megrendelés visszaigazolásában is szerepel majd a szükséges alap mérete. Minden esetben sík beton alap öntése szükséges, ami minden oldalon pontosan cm-rel lóg túl a garázs oldalán.


Ez teszi lehetővé, hogy a lemezszegést.

Ne feledjük, hogy a mobilgarázs ár továbbá növekszik az ajtó típusától és a garázs méretétől is. Jelenleg a lemezgarázsok nagy népszerűségnek örvendenek. Léteznek fahatású garázsok – itt további xxx Ft ot kell hozzá számolni.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A kétszárnyú garázskapu a legelterjedtebb megoldás mind a mai napig. Személybejáró funkciója kiemelten fontos, valamint nyitásmódjának köszönhetően is rendkívül népszerű, hiszen kifelé nyílik, külön helyet a garázs belterében nem igényel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések