2018. április 12., csütörtök

Bramac ereszcsatorna

Minden, amire háza felújításához, korszerűsítéséhez szüksége lehet: Tetőcserepek, tetőrendszer elemek, hőszigetelés. Az ereszcsatorna -rendszer megoldásai egyszerű - ragasztás, szegecselés és forrasztás nélküli - gyors szerelhetőséget biztosítanak, ezáltal időt és költséget takaríthatunk meg. Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál.


Festést nem igényelnek, felújítás nélkül is hosszú élettartamúak. Tisztelt Vásárlóink!

A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli!


A horgonyozott ereszcsatorna a legkeményebb anyagok közé tartozik, így kimondottan nagy teherbíró képességgel rendelkezik. A Stabicor ereszcsatorna -rendszer elemei anyagában színezett, ütésálló, kemény, de rendkívül rugalmas PVC-ből készülnek. Ez rendkívül előnyös tulajdonság, ha nagy mennyiségű hó hullik a csatornába, hiszen nem hajlik meg a nagyobb súly alatt sem.


A szélsőséges időjárás, a meleg és a hideg idő váltakozása sem okoz. Horganyzott ereszcsatorna véglemezzel és betorkollóval, 1m (25-ös, 33-as) Horganyzott ereszcsatorna véglemezzel és a lefolyócsőhöz betorkollócsonkkal, 1m -es hosszban.

A mm-es anyagvastagság és a min. A hagyományos ereszcsatorna semleges küllemének, és gazdaságosságának köszönhetően bármilyen színű és típusú tetőfedéshez illeszthető, legyen az zsindely, pala, cserép, trapézlemez vagy cserepeslemez tető. Színes alumínium ereszcsatorna , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Bramac fém ereszcsatorna rendszer.


Színes bevonattal ellátott korrózióálló, horganyzott acéllemezből készül. Az elemek forrasztás és szegecselés nélkül, toldóelemmel kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal egyszerűen, gyorsan összeépíthetőek. Anyaga színtartó és időjárásálló.


Elhelyezésük ajánlott mennyisége a hófogócseréppel megegyező. A tető teljes felületén beépítve nyújt hatásos védelmet. A harmadik részben Kövecses Tamás a. Kiri Zoltán vagyok. A gyermekkori álmom valósítom meg a munkámban, hiszen kicsiként imádtam fúrni, faragni, magasba mászni.


Az alkotás, a kreativitás már akkor is fontos volt. Most ez az, amely a legnagyobb örömet adja a hétköznapok során. Horganyzott acél ereszcsatorna Ha fontos a minőség, de az ár legalább annyira fontos: olcsó ereszcsatorna megoldás, svéd acél minőség!


Horganyzott acél csatornánk versenyképes áron kínálja a horgany felülett és az acél kombinációjából adódó biztonságot, az alacsony ár mellett mégis kompromisszumok nélkül. Az ereszcsatornák kiválasztásánál mindig gondolni kell arra, hogy nehezen megközelíthető helyre kerülnek beépítésre, ezért fontos, hogy ne igényeljenek karbantartást.

Fúrás ,faragás zaja hallatszik minden irányblól. A láncfűrész ki maradt , de volt az is csak annak a hangját már nem lehet korrigálni. Remélem így is élvezhető lett ez a kisfilm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések