2018. április 2., hétfő

Hőszigetelt ablakok

Fa ablakok üvegezése: Minden nyílászárónkba a mai, modern kornak megfelelően hőszigetelt üveg et építünk be. Alapesetben kétrétegű üvegeket, melyek 4-16-4mm-es rétegfelépítésűek és LOW-E lágyfém bevonattal rendelkeznek. Otthonunk kellemes hőérzetéhez hozzájárulnak a jó minőségű nyílászárók, köztük a műanyag ablakok.


A fa ablakok üvegezése. A homlokzati nyílászárók szigetelése szempontjából kiemelt fontosságú hogy a beépített üvegfelület hőszigetelt üveg legyen, mivel a hő energia jelentős része az üvegen át távozna. A hőszigetelt üvegek két db 4mm vastagságú üveglapból állnak, melyek közt milliméteres légrés.

Miért érdemes a hőszigetelt ablak mellett dönteni? Mindegyik ablak fából készült, dupla üvegű és hőszigetelt. A ClimaGuard technológiájú üveggel szerelt műanyag ablakunk kétszer annyi energiát spórol nekünk, mint a régebbi, hagyományos üvegezéssel ellátott ablakok. Ez bizony nagy tétel éves lebontásban, mindamellett, hogy az öko-lábnyomunk is kisebb lesz, az energiafelhasználásunk mérséklésével, hiszen csökken a káros anyag. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Az OBI áruháza elsőosztályú műanyag ablakok terjedelmes szortimentjével áll az Ön rendelkezésére, a hozzávaló összes tartozékkal kiegészülve, amelyek a beépítéshez valamint a használathoz szükségeltetnek.

Ablakok vásárlása és rendelése az OBI-nál. A műanyag ablak üvege összetört. Az oldalon található összes tartalom az ablakdoktor. Felhasználása a tulaj. Hőszigetelt fa ablakok.


Ahhoz hogy a hőszigetelt fa ablakok hozzák a tőlük elvárt minőséget, kiemelkedő fontossággal bír, hogy a nyílászáró szakszerűen legyen felszerelve, és beállítva. A szakemberek által beszerelt ablakok rengeteg jövőbeni problémától kímélhetjük meg magunkat. Az üvegek igény esetén biztonsági fóliával is rendelhetők, továbbá reflexiós kivitelben is, mely visszaveri a napsugarakat, így kintről nem látnak át az ablaküvegen keresztül.


Válassza Ön is modern és minden igényt kielégítő, AG System technológiával gyártott műanyag nyílászáróinkat, melyek kiemelkedően teljesítenek, ha fontos Önnek a hang-, zaj- és hőszigetelés. Cégünk bontott minőségi fa és műanyag nyílászárók kereskedelmével tevékenykedik, közel éves múltra visszatekintve. Kínálatunkban fellelhető osztrák, német és magyar nyílászárók egyaránt. Az utólagos nyílászáró és ablakszigetelés, mellet vállaljuk az ablakok üvegezését.


Valamint ablakait átalakítjuk és korszerű hőszigetelt üvegre cseréljük. Nem kell külön szakemberhez fordulnia nálunk nyílászárói javítására, szigetelésére teljes körű megoldást kínálunk. Nyílászárók =Nyisson be üzletünk weboldalára itt! A modern izolált ablakok majdnem egy hőszigetelt fal hővédelmi képességével bírnak, és kevesebb hőt engednek át, mint a fából, műanyagból vagy alumíniumból készült keretük. Míg a hagyományos, általános üveg U-értéke addig a legkorszerűbb, háromrétegű hőszigetelő üveg mindössze 8-es U-értékkel rendelkezik.


Ennek köszönhetően nem csak kevesebb költséggel jár otthonunk melegen tartása, hanem jobb hőszigetelés és hangszigetelés érhető el.

Minden tételcsoport külön kerül megjelenítésre, így látni fogja pontosan mennyibe kerülnek az ablakok , a kiegészítők, vagy a redőnyök. Műanyag ablak üvegezése, a hőszigetelt üveg. Amennyiben az árajánlatát online felületünkön kéri, úgy – a hely ismerete nélkül – csak azokat a tételeket és szolgáltatásokat fogja tartalmazni, amit az árajánlat kérő. Ajánljuk figyelmébe a következő hasznos oldalainkat, ahol számos további információt is megtalálhat termékeinkről: Ajtók és ablakok a Váci úti üzletünk weboldala.


Akciós ablakcsere lehetőségeinket találja meg ezen a weboldalon. Beltéri ajtó árak és részletes termékismertetőket találhat ezen a termékspecifikus. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó.


A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések