2018. április 12., csütörtök

Audi ajtó projektor

Egy pár autó ajtó Led Projektoros AUDI logó világítás, 3W-os. Ha kinyilik az autó ajtaja AUDI emblémát vetít földre, a ledes technikának köszönhetően kicsi a fogyasztása. A beépítéshez szükséges lyukfúrót a készlet tartalmazza, átmérő: mm. Megjelenített forma : Audi.


A már meglévő világítás helyére csak be kell illeszteni. Představujeme Vám obsah balení auto logo projektoru. Součástí balení jsou dvě LED svítidla, připojovací kabeláž a výkružný vrták.


Na zadní straně krabičky naleznete parametry k. Minden termékünk raktárról azonnal elérhető! Gyári helyre szerelhető - Fúrás, átalakítás nélkül - Kiváló minőségű kontrasztos, élet vetített kép - Garancia, - Futár utánvétellel nap alatt Kompatibilis az Összes AUDI. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen. Karosszéria elem, optikai tuning.


Kilépőfény, ajtó projektor - Importtuning. Commerce alapon az OSCOM. A csomag tartalma: db ajtó Projektor Tovább a boltba. Telepítése Egyszerűen a gyári csatlakozójára , módositás nem szükséges ! Benz cars light, Mercedes emblem and badge ebay - mercedes led - auto 12v led lights - Duration: 1:19. Eladó új AUDI AJTÓ PROJEKTOR AAAAA10Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Válasszon a lehetőségek közül. BMW LED AJTÓ PROJEKTOR E3E3E3E3E4E6E90. LED projektorok és vetítővásznak azonnal, raktárkészletről, széles választékban, garanciával. Ajtó projektor , autó típus logoval, 12V, 7W, mérete: 34mm x 15mm, a szett 1pár projektor és egy lyukfúrót tartalmaz, autómárka közül lehet választani, megrendelésnél a megjegyzés rovatba írd be melyik típus kell és ne felejtsd el rögzíteni a megjegyzést.


BMW led AJTÓ PROJEKTOR AUTÓ Márka LOGO 7W LED - Optikai tuning - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! AUDI Laserska LED svjetla za montažu na vrata vozila AUDI. Osim uobičajene rasvjete ćete kada otvorite vrata na zemlji imati brand logo vašeg automobila. Projektori su zamjena za postojeće svjetlo u vratima,istog su oblika i veličine kao postojeća svjetla i nisu potrebne nikakve preinake. Ne pokazuju grešku.


Audi univerzális kilépőfény ! U setu dolazi jedan par (komada) projektora. Járművek, jármű alkatrészek az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.


A küszöbvédő autójának modern és elegáns kinézetet, a mechanikai sérülések, kopásokés karcolások ellen pedig védelmet nyújt. A webshopunkban elérhető termék. Cena € - Polovni Automobili. Predám pár xenonovych projektorov originál na audi Ab6.


Jeden je čisto nový depo náhrada za Valeo. Druhý je originál Valeo po repase. Vhodne na výmenu keď sú už vaše projektory vysvietené, alebo výmena ak máte hprojektor alebo na nejaké iné auto ako prestavba ak nieste spokojný s originál r. Az ott álló gorilla felszisszent, fél kézzel belekapaszkodott az ajtóba, miközben az udvariasnál érezhetően nagyobb lendülettel a félig a kocsiba. A fényvetők olyan készülékek, amelyek egyszerűen be vannak ragasztva az ajtó bőrébe.


A kivetítő a belső világításhoz vagy a vég ajtókapcsolókhoz van csatlakoztatva. A kivetítő eredeti kialakítású és tökéletesen illeszkedik minden autó belsejébe. Az átfolyó vetítők közvetlenül a vas ajtóba vannak beszerelve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések