2018. április 3., kedd

Hőszigetelő hab

Hőszigetelő hab

A pur hab hézag és varrat mentesen szigeteli a teljes felületet, teljes mértékben kiküszöböli a konvekciós légmozgást és egyenletes hőmérsékletet, növekvő komfortérzetet biztosít, megőrizve ezzel otthona melegét. A poliuretán hőszigetelő hab választható vastagságban hordható fel. Hővezetési képessége pedig a. A zárt cellás szórt poliuretan hab az építőiparban használt anyagok közül az egyik legjobb légzáró anyag 000l/sm“légáteresztési” értéke egy nagyságrenddel kedvezőbb, mint a párazáró polietilén fóliáé (00l/sm2)! A polietilén fóliát lehetetlen teljesen tökéletesen egymással összeragasztani, így. A purhab hőszigetelő anyag percen belül elnyeri végső fizikai tulajdonságait, hőszigetelő képességét, ezért rendkívül gyorsan kivitelezhető.


Hőszigetelő hab

Szakszerű kivitelezés esetén a poliuretán hab toldásmentes felületet a így a lakótérből az ottani fűtött vagy hűtött levegő a szigetelőanyagon keresztül nem tud eltávozni. A zártcellás poliuretán habok alkalmasak toldásmentes, hő és egyben vízszigetelő felületek kialakítására. További információk: Poliuretán hab szigetelések Pu. PUR szigetelés, pur hab szigetelés legolcsóbban a www.


Fújt hab, purhab avagy fújható üveggyapot szigetelés? Mi a különbség, mit, mikor, hova? Sokszor összekeverik a purhab szigetelést a fújható üveggyapottal, de az egyetlen közös pont a két anyagban, hogy mindkettő fehér, bár a purhab inkább sárgásfehér szigetelőanyag. A Kingspan homlokzati hőszigetelő termékei időtálló minőségben, csodás kivitelben teszik lehetővé az épületek hatékony hőszigetelését. Mind az EPS mind az XPS hab érzékeny az ultraibolya sugárzásra, ezért sem a tartós tárolás során, sem a beépítés után nem érheti napsugárzás!


Hőszigetelő hab

Zárt cellás poliuretán hab: 3/35: Mérsékelten terhelhető, víz és hőszigetelő keményhab. Rendkívül jó lambda értékkel (023). Tetőszerkezetek, mezőgazdasági terménytárolók, födémek és még számtalan terület víz és hőszigetelő anyaga.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések