2018. április 5., csütörtök

Állókorcos lemezfedés

Az állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága. Korcolt lemezfedésre a svéd PLX, valamint Alucink PLX acéllemezeket lehet alkalmazni. A táblából, vagy szalagból történő lemezfedés gyakorlatilag bármilyen típusú tetőszerkezet burkolására alkalmas. E fedési mód – a kapcsolatok finom rajzolatának és a csomópontok változatos kialakítási lehetőségének köszönhetően – a hagyományos építészeti formavilágnak éppolyan természetes eleme, mint a modern épületeknek.


Kettős Állókorcos lemezfedés. Kiselemes lemezfedés.

Homlokzatburkolatok. Egyedi gyártású kiselemes lemezfedések. Akár kézzel készített egyedi dombormintázattal. A hőtágulás miatt szükségszerűen bekövetkező mozgásokat az SPR Click ovális rögzítő nyílásai biztosítják. Egy ügyes mesterember az anyagot meg tudja munkálni úgy, hogy bármilyen tetőszerkezethez illeszkedjen, legyen az akármilyen.


Lindab PLX állókorcos síklemez fedés. A tetőlemezek csatlakoztatása bepattintással történik, a korcot nem kell ráhajlítani. Mindegyik tetőlemez szerelési furatokkal készül, amelyek megkönnyítik a lemez rögzítését a.

Tipp: Dupla állókorcos fedésekkel ellátott félnyeregtetőknél az erős szél zajossá teheti a tetőt. A megfelelő zajvédelmi intézkedéseket már a tetőfelépítmény tervezésekor. A fedéshez minden esetben (hajlásszögtől függetlenül) teljes felületű zárt deszkaaljzatot kell készíteni. Ezt megelőzően építik be az alátéthéjazatot, amelyet hagyományos módon a szarufák.


A pattintott korcolt lemezek számos, előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Bádogos munkák, lemezfedés és természetes palafedés készítése. Kiváló vízzárásúak, letisztult, elegáns megjelenésűek. Tetőformák- és csomópontok, profilo- zás és ívesítés.


Image may contain: house and outdoor. Jelen tervezési segédlet a. Prefa Classic kiselemes és Prefalz P. Az építészetben alkalmazott egyik legrégebbi technológia, az állókorcos lemezfedés napjainkban is méltán népszerű. Találja meg a HOMEINFO-n a választ kérdésére! Van múltja, jelene és jövője. Műemlék és minimalista épületek elengedhetetlen díszítő eleme ami minőségi anyaggal kombinálva szinte örök.


Megjelenésében hagyományos, kialakításában korszerű, állókorcos tetőpanel. Elsősorban az egyházi és a műemlék épületek felújításához ajánlott, de szívesen alkalmazzák új építésű apartmanházak, családi házak, középületek esetében is. Szerelésének, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon.

Ereszcsatornák, falszegély, kéményszegély, oromszegély, állókorcos lemezfedés és falfedés készítése! Korcolt fedés készítése PREFALZ lemezből, tetőformák, csomópontok kialakítása, profilozás és ívesítés. Kivitelezési hibák bemutatása, épületfizikai alapismeretek. Kedves felhasználók!


Az NMHH koronavírussal kapcsolatban kiadott közleményével összhangban a Videa. Tudja le egy helyen! Tetőfedési megbízások mellett cégünk vállal bádogos munkálatkora szóló megrendeléseket is. Amennyiben Önnek csak bádogosra vagy tetőfedő és bádogos szakemberre lenne szüksége hívjon minket bizalommal! A korcolt fedés kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé.


A állókorcos lemezfedés az egy- és többlakásos családi házak, gazdasági és közhasznú épületek, templomok és más műemlék jellegű épületek tetőinek modern, tartós és esztétikus befedését szolgálja. A többfajta felületen való felhasználhatósága, valamint a széles színskála lehetővé teszi, hogy a tetőt a. Sima hajtott a állókorcos tetőfedés rendkívül rugalmas, és lehet másolni a formák és a szögek a tető sík. Jár a kettős horony és biztonságosan upevňovaná a klipek.


Megengedett lejtése fedezékbe táblák csatlakoztatott sík dupla horony a norma, és ez fok, azzal a lehetőséggel, határértéket meghaladó megengedett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések