2020. április 16., csütörtök

Zsindely áruház

ZSINDELY , alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza. HÍVJON MINKET MOST! Zsindely akció, olcsó zsindelyek, ajánlatok. A Tegola Master modell a kiemelkedő megjelenés.


A Master zsindely különleges, dupla rétegű kialakításával a hagyományos tetőkre jellemző plasztikus hatás érhető el. A zsindelycsalád nyolc színe tökéletesen illeszkedik bármilyen környezethez.

A szabálytalan alak és az árnyalt színek különlegessé teszik a Master. Egy termék se felelt meg a keresésnek. Keresés az áruházban. A Tetőcentrum Magyarország Kft.


Fennállásunk alatt több mint millió mtetőfedő anyagot, több mint millió mtető- és alátétfóliát és több mint 50. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. Tekercses zsindelyek rendkívül kedvező áron!


Magas fokú hajlíthatósággal rendelkező poliészterbetétes, bazaltzúzalékos lemezek.

Lapostetők, ferde tetők, palatetők felújítására kiválóan alkalmas modifikált zárólemezek. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.


Fő profilunk a tető. Kastélyok, lakóházak, hétvégi házak, garázsok és melléképületek fedéséhez, kiváló minőségű tetőfedő anyagok óriási szín- és formaválasztékával várjuk kedves vásárlóinkat. Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás!


Tetőzsindely Mintabolt Téglacentrum - Építőanyag kereskedés Thermomaster. Bitumenes zsindelyek VNV Kft. Téglány zsindely kategória. IKO zsindely áruház. Kérjen árajánlatot Miskolc közelében található építőanyag kereskedés, tüzép területen dolgozó válallkozásoktól.


Lap-lemez termékek árai, faanyagok árai. A Bohács Barkács Bt. NYITVA VAGYUNK CSAK MOST KICSIT MÁSHOGY DOLGOZUNK Cégünk, a BNF Kft. Ahogy Önnek praktikusabb! A zsindely tető felrakása során egyik gyakran felmerülő kérdés a kezdősor kialakítása.


Felhasználási terület: Tetőfedés, kerti pavilonok, Termék előnyei: Költségtakarékos tetőfedő anyag, íves tetőkialakítások. Választék: Bruttó ár: I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések