2020. április 20., hétfő

Poroton 36 tégla

A POROTON kézi falazóelem polisztirolgyöngy adagolással készül. Az égetés során a polisztirolgyöngyök kiégnek, és apró pórusokat hagynak az agyagban. Több tégla típust állítanak elő, amelyek különböző méretűek és hőszigetelő képességűek lehetnek. Ezért téglafala nem igényel további homlokzati szigetelést az új fejlesztésű üregszerkezet révén.


A kerámia vázba kőzetgyapot. Как само с една технологична операция и спестявайки допълнителната топлоизолация да постигнем всички. Leírás: B-30-as falazó tégla Eger-Putnok. A magasépítészetben, teherhordó, függőleges térelhatároló szerkezetek, belső főfalak, kitöltő falak készítéséhez.


Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla házunknak olyan eleme, melyet később nem lehet kicserélni. A Klíma és Thermo Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képeséget, így a további hőszigetelő anyagra fordított költség akár. A nútféderes kialakítású belső teherhordó falazóelem kiváló minőségű és rendkívül kedvező árfekvésű tégla.


Porotherm NF falazótégla. A tégla - égetését követő csiszolásnak köszönhetően - milliméterpontos, hasonlóképpen az ebből épülő falazat is. A kivitelezése e termékkel speciális szaktudást igényel, amelynek eredményeként pontos és kitűnő minőségű, jobb.


Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek. Bruttó árakat tartalmaz. Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű építőanyagok WIENERBERGER Téglaipari zRt. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.


Epuletenergetikaszakertes. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Hasznos információk a Isover termékekről. Az Isover üveggyapot újrafelhasznált üveg és homok alapanyagokból készül. Ezek az alapanyagok olyan tulajdonságot kölcsönöznek a terméknek mint a tűzállóság és rothadásmentesség. Eladó új és használt falazóanyagok, tégla - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes.


Caramida magazine, preturi, oferte. Falazóanyag, téglák apróhirdetés ingyen. Tégla vagy beton szerkezet hőszigetelésekor azért kell kívülre tenni a szigetelő anyagot, hogy a harmatpont ne a két anyag találkozásánál legyen… Más szóval a rétegek úgy kell következzenek egymás után, hogy kívül legyen a jobb hőszigetelő képességű! Ez szabály, nem csak fontos, kötelező! Különben néhány év.


Tartós nagyteljesítményű motor. Hőátbocsátási tényező. A hőátbocsátási tényező azt mutatja, hogy egy négyzetméternyi falon hány watt hő távozik egységnyi idő alatt, ha a fal belső és a külső oldala között egy Kelvin-fok a hőmérséklet különbség.


Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések