2020. április 24., péntek

Porotherm béléstest méretek

Terca klinker és bukrolótéglák minden színben. Porotherm téglák külső és belső falakhoz. Merítsen ötleteket referenciáinkból! Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!


Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű.

U-zsalu elem vasbeton koszorúhoz, falazatban lévő pillérekhez, monolit vasbeton áthidalókhoz. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Az antik tagozatok dekoratív alkalmazásával, a mennyezetek lapos, könnyű elemeivel, a falak antik témájú, domborművű vagy festett díszítményeivel elsősorban az angol belsőépítészetre gyakorolt nagy hatást. A feltüntetett béléstest árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! EPS szigeteléssel már kiváló hőszigetelő képességű homlokzatot építhet családi házához.


Lábatlani Betongerenda - E-Gerenda - Födémgerenda. A lábatlani prémium minőségű födémgerendák, betongerendák, e-gerendák családi házas építkezések födémszerkezeteinek kialakítását teszi lehetővé.

Ezeket a rovatokat kérjük, ön töltse ki! Alkalmazási előnyök: Kerámia. A födémet tervezni és méretezni szükséges. Leier béléstest (1).


Statikailag nem együttdolgozó (NR) égetett agyag béléstest. Egyszerűen kivitelezhető, nem kíván különleges szaktudást és gépesítést. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.


POROTHERM Thermo Profi Dryfix. A kategóriában található termékeinket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Az előre gyártott beton, vasbeton vagy feszített beton szerkezeteket telepített üzemben vagy építési helyszínen állítják elő, a beton megszilárdulása után állítják be. A fájlokat olyan helyre érdemes elmenteni, ahol a későbbiekben könnyen elérhetőek.


A gerendák felfekvési irányában a koszorú melletti béléstest oldala zárt, hogy a friss beton ne tudjon a béléstest üregeibe folyni. Műszaki adatok a gerendák táblázata alatt. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára! Bruttó árakat tartalmaz. Falazóelemek, porotherm építőanyagok, áthidalók. Természetes alapanyagú pince- és külső falazó-elemek, válaszfalelemek, nyílásáthidalók, födémrendszer és egyéb kiegészítő elemek, melyek alkalmazásával a ház pincétől a födémig egységes, egymáshoz illeszkedő, homogén, kerámia alapú építőelemekből. Vigyázzunk, ez a méret nem a gerenda teljes hossza!


Az E gerenda méretek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések