2020. április 22., szerda

Szállodai szőnyeg

Referenciái között csak a legutóbbit kiemelve: a Costa Concordia utód hajója 24. Polyamid szálakból készíti. A Sit-In szőnyegeit 1 6. A szálfestés a legmodernebb Chromojet technológiával készül, amely tartós, hosszú.


Aki különleges és egyedi szőnyeget szeretne, annak a neofloor szőnyegei a legjobb választás.

A padlószőnyegek számos formában készülnek a legsokoldalúbb felhasználásra. A melegburkolatok legkomfortosabb típusai a szőnyegek. Meleg érzetet biztosítanak, csökkentik a lépészajt és puha járófelületet biztosítanak. Bármilyen térben otthonosabb hangulatot teremtenek, modern és klasszikus mintavilágukkal karakteres megjelenést biztosítanak. Könnyen tisztán tartható, strapabíró, gyakori mosás mellett is hosszú élettartamú, ezáltal költségkímélő.


A szőnyeg modulok több méretben és formában érhetők el, ezáltal különleges, elegáns geometriákban is fektethetők. Már önmagában a négyzet alakú, aszimmetrikus mintázatú modulok is egyedi megjelenést kölcsönöznek, ha egymáshoz eltérő irányban fektetik.

A szabálytalan fektetés – jó érzékkel – pazar enteriőrt. A jól ismert tervezők, kereskedelmi kiállítók és belsőépítészek folyamatosan növekvő megrendeléseinek köszönhetően ma a vezető szerepet töltünk be a szőnyegek és padlóburkolatok fotorealisztikus nyomtatásában. Irodai - szállodai szőnyegek.


A szintetikus szizálszőnyegek! Nem szívja be a nedvességet, így könnyebb a kiömlött folyadékot feltakarítani róla. Nyírt › Különleges optikai hatású, tömör szőnyeg , vastag hátoldallal. Nappaliba ajánljuk.


Filc › Erős, kevés karbantartást igényelő szőnyeg. Irodákba, edzőtermekbe, üzletekbe valók. Szállodai kádkilépő szőnyeg.


Ergonómiai szőnyeg – a komfortosabb és biztonságosabb munkahelyi környezetért A hagyományos textilszőnyegek mellett ergonómiai szőnyegeket is kínálunk különböző alkalmazásokra. Mindig fontos a megfelelő szőnyeg kiválasztása az adott alkalmazási helyzetnek megfelelően, mivel egy rosszul megválasztott szőnyeg akár ronthat is a helyzeten – ergonómiai szempontból. Fehér, pamutszatén textília.


Európa egyik vezető textilipari szolgáltatóvállalata vagyunk, és több mint 1év tapasztalattal rendelkezünk a textiliparban. Rendkívül sokféle textilipari terméket kínálunk, így például munkaruhákat, védőfelszereléseket, szőnyegeket, éttermi és szállodai textíliákat, ipari szőnyegeket és törölközőket. Gazdag minta- és színválasztéka révén a padlószőnyegek között mindenki találhat az ízlésének megfelelő stílusút.

Az irodai szőnyegpadló minden típusa görgős szék-álló, a szállodai és lakossági padlószőnyeg komfortfokozata a legmagasabb, a modul szőnyeg variálhatósága és utólagos javítása pedig a. A tökéletes szőnyeg kényelmes, puha, harmonikus színű és elnyűhetetlen, a takarítása gyerekjáték, hiszen már eleve nem tapad meg rajta szennyfolt, nem fakul, és természetesen egészséges is, hiszen természetes alapanyagból készül. Mindezek mellett ráadásul ára is megfizethető. Nálunk éppen ilyen padlószőnyegeket talál! Egy szennyfogó szőnyeg vásárlásakor ne csupán az árát vegyük figyelembe, hanem gondoljuk végig, hogy mekkora az az összeg, amit a segítségével a takarításon és a napi jellegű karbantartáson meg tudunk spórolni. Bájos szoli élénk mókás vagy a kedvenc mesehősös szőnyeg a legmegfelelőbb a család legkisebb tagjá.


A legújabb szőnyeg trendek a DIEGO tolmácsolásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések