2020. április 14., kedd

Pólóból szőnyeg

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Limited Time Offer. Szőnyeg subázva, horgolva, varrva.


Egyszerű horgolással készült, maradék pólóból ez a csodás színes szőnyeg , a részletes leíráshoz katt ide.

Nem kell hozzá különösebb horgolásismeret, ráadásul a kinőtt, kinyúlt pólókat használhatjuk hozzá, így gyakorlatilag nem kell az alapanyagra sem költeni és még. Viccesnek hathat a bejegyzés címe, pedig nem az! Ez az egyik kedvenc DIY azaz csináld magad ötletem (sok másik mellett).


A történet persze nem csak annyi, hogy fogjuk és leterítjük a megunt pólónkat és ezentúl máris szőnyegként funkcionál, hanem ennél kicsit összetettebb. Pólóból rongyszőnyeg lépésről-lépésre: Készítsünk tetszőleges hosszúságú láncszemsort, amely a szőnyeg szélességével lesz egyenlő. Minden sor elején két láncszemet készítsünk a magasításnak, és az előző sor minden szemébe egy-egy rövidpálcát horgoljunk.


Nemcsak portörlőnek jó egy régi póló - bár valljuk be, az sem egy rossz ötlet - hanem számos más kreatív dolgot is kihozhatsz belőle.

A szekrényedben is több hely lesz, mégis újabb darabokkal bővülhet a ruhatárad vagy akár lakásod is. Szia Erika, igen, duplán kerülnek bele. De láttam már olyan verziót is, aminél minden pólóból egy hosszú szálat készítette, úgy, hogy nem vágod végig a csíkokat, hanem a végek előtt cm-rel megállsz, és a legalsót az eggyel fentebbihez vágod át. Felvetve árulták, vagyis a fonal már rajta volt a kereten. Annyira ügyes vagyok, hogy legutóbb.


Na, ez a technika is nagyon hasonlít a subázáshoz, azt, hogy hogyan készült ez a vidám, gyerekruhákból készült szőnyeg , itt megtalálod. Használhatsz egyféle színt, csinálhatod 2-féléből, vagy akár még többől, csakis rajtad múlik mennyire szeretnél vidám színekből szőnyeget magadnak. Készíthetsz kisebbeket akár cipők alá, nagyobbakat kanapé elé, mivel nem lesz kemény szőnyeg , így könnyen hajlítható, kezelhető lesz. Ráadásul ez egy szuper indok. Fonallal körbehorgolás forrás Csomózásos módszer.


Ebben az esetben is szükség lesz egy horgolótűre, kisebb csíkokra vágott pólófonalra, és magára az alapra, amelyet suba alap néven találtok meg a kézimunkaüzletekben (többféle szélesség és lyukméret létezik). This feature is not available right now. Please try again later. Egy alapos gardróbrendezés során mindig előkerül pár póló, amivel az ember már nem tud mit kezdeni, vagy hiába lenne jó, már nem szeretné vilselni.


A múlt heti pólóból font szőnyeg amellett, hogy ez volt a hét legnépszerűbb bejegyzése kapott hideget meleget! Legtöbbeknek az volt a porblémájuk,.

A forrást itt találo de azért én is megmutatom, milyen csudaszép szőnyeg készülhet így. Reviews Két napja rendeltem egy szőnyeget, ami már a. Abban az esetben, ha nem tudná hogy miként kell elkezdeni a folyamatot érdemes feleleveníteni a régi kézimunka órákat, amiben egész biztosan mindenkinek volt része nagymamájával. Ha mindez meg van, a szőnyeg tetszőlegesen elkészíthető olyan színekből, és olyan nagyságra, amilyenre csak szeretnéd. Kísérletezz bátran a. Rongyszőnyeg, Budapest, Hungary.


D ablak advent adventi koszorú ágy ajándék ajándék ötlet ajtó akasztó állat Apák Napja asztal átalakítás átlós fonat autó autógumi baba babaház babakonyha barkácsolás bárszék bélyegző bevásárló táska biciklikerék biliárd blog bojtos könyvjelző bortartó bútor CD tok CD tok papírból cégtábla cégtábla. Perzsa Szônyeg Outlet , Budapest, Hungary.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések