2020. április 17., péntek

Porotherm pincetégla

Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű építőanyagok WIENERBERGER Téglaipari zRt. It is revolutionising the UK construction industry through exceptionally fast, virtually dry construction combined with high strength and thermal efficiency. Terca klinker és bukrolótéglák minden színben. Porotherm pincetégla olcsón a Porotherm Webáruházban. Merítsen ötleteket referenciáinkból!


Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

Egészséges, természetes lakóklíma hozható létre. Termékeinket csak bontatlan csomagolásban értékesítjük helyszínre. Hagyományos technológiával falazható.


A dB-es hanggátlási értéke átlagosnak mondható. POROTHERM BLOCK 3X 2X 100MM. Alkalmazási előnyök: kiváló teherbírás kiváló hőtároló képesség egészséges lakóklíma természetes alapanyagok. A tégla kiváló hõszigetelését új üregkép kialakításával, valamint a termék porozitásának növelésével értük el.


Az új üregképnek köszönhetõen a szerkezeten át távozó hõnek 1 -kal több utat kell megtennie, mint a. A megadott ár bruttó ár.

Nagy nyomószilárdsága és teherbíró képessége teszi kiváló falazóelemmé ezt a természetes alapanyagokból készült építőanyagot. A leggyakoribb felhasználása ezeknek a szerkezeteknek a magasépítés látható részén, azaz a terepszint felett lévő szerkezetekben történik (pl. külső térelhatároló vagy belső elválasztófalak, stb.). Klímaőrző okostégla külső teherhordó fal rezsiköltségcsökkentő építéséhez. It s extremely fast, virtually dry, safe and simple to use, immensely strong, efficient for stock-holding and storage and environmentally friendly. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Tisztelt Vásárlóink! A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Falazóelemek, porotherm építőanyagok, áthidalók.


Természetes alapanyagú pince- és külső falazó-elemek, válaszfalelemek, nyílásáthidalók, födémrendszer és egyéb kiegészítő elemek, melyek alkalmazásával a ház pincétől a födémig egységes, egymáshoz illeszkedő, homogén, kerámia alapú építőelemekből. Ennek alapján az ember azt hinné hogy az előbbivel teljesen értelmetlen építkezni. Magyarországon az építkezések nagy részénél égetett kerámia terméket választanak a megrendelők.


Nos, egyrészt a tégla egyfajta biztonságérz. A kosár jelenleg üres. A weboldalon megadott tégla árak nem tartalmazzák a raklap betéti, használati és csomagolási díjat, valamint az esetleges daruzási és a behajtási engedély költségét. Az árak érvényesek a solymári téglagyárban gépkocsira rakva.


Kedvező szállításért kérje ajánlatunkat. Kategória kiválasztása.

Az építőanyagok forrása. Platina Építőanyag Centrum építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell! A PTH Profi és PTH T téglák hővezetési tényezője DRYFIX ragasztó alkalmazásával, normál vakolattal került kiszámolásra.


A falazóelemekben az üregsorok számát megnövelték, optimalizálták, ezáltal nőtt a hőszigetelő képességük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések