2018. augusztus 13., hétfő

Ursa kőzetgyapot

Szigetelés egy jobb holnapért. Bolygóbarát szigetelések. Az URSA TERRA ásványgyapot termékcsalád tudatosan arra lett kifejlesztve, hogy kielégítse nemcsak a modern kornak megfelelő építőipari és szigetelési igényeket, de egyben mind energetikai, mind pedig környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújtson teljes életciklusa során. URSA üveggyapot termékek védelmet biztosítanak a hidegtől, melegtől és a zajtól, így alkalmazásukkal otthonában és munkahelyén megteremhetőek a lehető legkomfortosabb körülmények. Raktárainkban üveggyapot- kőzetgyapot -polisztirol termékek és szigetelőanyagok széles választékát tarjuk!


Kivitelezőknek,projektekre egyedi árakat alkalmazunk!

A legjobb szigetelőanyag árak! Jó minőségű, finomra őrölt üveg, nyersanyagok (pl. homok, földpát, szóda, nátrium-szulfát, egyéb adalékok) homogén keverékének olvasztásával és szálazásával előállított üveges szerkezetű szálakból hőre keményedő műgyanta kötéssel gyártott termékek. R ockwool táblás kőzetgyapot , Ursa és Knauf tekercses üveggyapot, illetve Austrotherm, Kingstone, Baumit táblás polisztirol homlokzati szigetelések készleten. Hamarosan elindul a homlokzati hőszigetelés időszaka. Kőzetgyapot és polisztirol rendszereket is megvásárolhat nálunk.


Hívja a kolléganőt és egyeztessen vele a. A fűtési költségek leszorításának leghatékonyabb módja a családi ház minél nagyobb mértékű szigetelése. Elsősorban a fal, a födém, vagy a tető szigetelését jelenti, ezekre utólagosan is lehetősége van.

Minden hónapban van SZIGETELŐANYAG ÉS GIPSZKARTON AKCIÓ raktárainkban. Cégünk fő profilja a szigetelőanyagok. Beépített tetőterek szigeteléséhez nagyon hasznos útmutató! Ne felejtsük el azonban, hogy ha a tetőteret nem építjük be, és emiatt esetleg a magastetőt nem szigeteljük, a. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Hőszigetelőrendszerek, vakolatok, festékek, barkácsáruk kis és nagykereskedelme. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési.


Praktiker webshopban. Tetszik: Ár érték arányban a legjobb. A födém nem volt szigetelve, a szélső szoba hőmérsékletét pedíg nem tudtuk feltornásznu fok fölé.


Mi a különbség a kőzetgyapot és üveggyapot hőszigetelő anyagok között? VEGGYAPOT termék SZUPER áron! Kristálytanilag tekintve mindkét anyag üvegnek tekinthető: csupán míg az üveggyapot készítése során ténylegesen üveget olvasztanak, amit aztán centrifugálnak, addig a kőzetgyapot esetében kőzetet olvasztanak fel, ami ezt követően több tárcsára folyik, szétcsapatják, és aztán alakul. A JOLA Hőszigetelés üzleteiben rendkívül széles választékban találhatóak Hőszigetelő anyagok.


Akciós árak, minőségi termékek, országos kiszállítás! Más szigetelésekkel összehasonlítva az üveggyapottal kiváló hő - és hangszigetelést érünk el egy lépésben a verhetetlen A1-es (nem éghető) tűzvédelmi besorolással.

Az üveggyapot termékek fő alapanyaga az üvegtörmelék, azaz a síküveggyárak melléktermékei. Ehhez még nagy mennyiségben kerül kvarchomok, amely. Vásárlás: Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag árak, eladó Ásványi és üvegszálas szigetelőanyagok. Akciós Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag ár!


Felhasználási terület: A Multirock lemezek kedvezően alkalmazhatók gipszkarton válaszfal rendszerekben, homlokzati falak belső felén, borított gerendafödémek gerendák közötti légterében, könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban, zárt álmennyezetek fölött hő-, hang- és megelőző tűzvédelmi szigetelésként. Rockwool Multirock kőzetgyapot lemez. And in our store you can find unusual but traditional items such as lanolin, red lead powder, bronze fittings and other old craft supplies.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések