2018. augusztus 29., szerda

Cserepeslemez felszerelése

A cserepeslemez vágása:! Tilos a lemezek vágása olyan szerszámokkal, amelyek használata hírtelen hőmérsékletet emelkedéssel jár, pl. Ennek használata a horganyzás sérülésével járhat, melynek következtében megindul a korrózió, amit a felhevült lemezfelületbe olvadó forgácsdarabok tovább gyorsítanak. A tető dőlésszögének meg kell haladnia a 30°-ot, hogy a víz felgyülemlését kivédjük.


Cserepeslemez szerelési útmutató. Trapézlemez és cserepeslemez gyártás Dabason - Tesz-Kft - Duration: 5:03.

Lindab és egyéb trapéz- vagy cserepeslemez tető Tető felújítás cserepes lemezzel. Szeretné egyedül felújítani tetőjét? Megoldás a “kiselemes cserepeslemez” Könnyű súlya és kis mérete miatt akár egyedül is felszerelheti az elemeket a tetőre.


A minőségi kivitelezés, építőipari projektek egyik alapeleme az esztétikai megfelelhetőség, amire a cserepeslemez technológiája kiválóan, minőségileg alkalmas. A szerelés megkezdése előtt az első munkafázis a vágás, azaz a cserepeslemez megfelelő méretre igazítása. Ennek a technológiának ugyanis nagy előnye a hagyományos.


Kedvező feltételek mellett a tetőfedő rendszer, felszerelése után, nem igényel semmiféle különleges karbantartást. A lemez felületén keletkezett esetleges mechanikai sérüléseket ún. Néhány konkrét érv a cserepeslemez mellett: Jó minőségű, horganyzott acélból készül, így teherbírása igen nagy, nem repedezik, nem törik.

A lemezek igény szerinti hosszúságban készülnek, így a hulladék minimálisra csökken. A könnyűszerkezetes épületek egyik elsőszámú alapanyaga a trapézlemez – ennek számos oka van, amelyek közül az egyik éppen az, hogy szerelése rendkívül kön. Valószínűleg a tetőcserép egyik legnagyobb előnye, hogy kis elemekből épül fel, így felszerelése egyszerűbb egy nagyon tagolt vagy egyedi kialakítású tető esetében.


Alternatívaként ma már kapható a Venecja cserepeslemez is, mely a cserepeslemez előnyeit egyesíti a tetőcserép előnyeivel. Egyedileg az Ön tetőjére szabott cserepeslemez , mellyel gyorsabb a munka, és kevesebb a hulladék. Széles profil- és bevonat választék, hogy egyedivé varázsolja otthonát. Minőségi alapanyagok, melyek garantálják, hogy évtizedekig védelmezik értékeit.


A tetőfedő anyag – Swedsteel cserepeslemez. A Gerincre kerülő gerincelem és gerincvég – Swedsteel hazai gyártású, egyedi a piacon, hogy nem külföldi beszerzéssel adják a tetőhöz – biztos színhelyesség és megfelelő illeszkedés. Kiegészítők: csavarok, fólia, tömítőprofil. Szegélyek, szegélyezés. Milyen szaktudást igényel a cserepeslemez – trapézlemez felszerelése , házilag megoldható?


Kissebb tetőknél a szerelési útmutatót pontosan betartva természetes házilag is felszerelhető. Komplett csaláti házhoz csakis a megfelelő szakértelemmel áljon neki! Ha ennek hiányában van akkor inkább bizza szakemberre!


A munk megkezdése előtt ellenőrizni kell tetőfelületen deréks. Ma már azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a cserepeslemez fedések. Gerard-tető, ami nemzetközi szinten is elismert tetőfedési forma.


A fektetési terv fő elvei: a).

Abban az esetben, ha nem használunk vízcseppentő lemezt az eresznél, ajánljuk élre verni. Megrendelés: A „DÁVID” valamint a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések