2018. augusztus 30., csütörtök

Dupla kocsibeálló

Dupla kocsibeálló

This feature is not available right now. Please try again later. Nyitott garázs dupla Y-kocsibeálló tartós acél trapézlemez tetővel együtt. Szűk a hely a parkoláshoz? Itt a megoldás akár két autó részére is.


Dupla kocsibeálló

Igényes praktikus Weka dupla nyitott garázs két autó védelmére. Kocsibeálló tervezés és megvalósítás. A kocsibeálló esztétikusan kivitelezett szerkezete a környezet egységébe teljes mértékben beleilleszthető, védi a gépjárművet a természet viszontagságaival szemben, ugyanakkor biztonságos, erős, stabil és időtálló.


WEKA gyár termékein (nyitott garázsok, szaunák, kerti medencék, terasz tetők, szerszámtárolók, kerti házak, pavilonok) kívül mindent megtalál ami kerttel kapcsolatos tevékenységekhez szükséges. ECORGAN - állásos kocsibeálló 527x400x200cLeírás: A kétállásos autóbeálló ideális megoldást nyújt az autók biztonságos elhelyezésére kertes házak udvarán. A egyforma hosszúságú oszlopok miatt a tetőlejtést az építés során, a rögzítőszerelvényekkel kell beállítani. A szerkezet csak műanyag. Nyitott fa garázsok, autóbeállók Ha nem szeretne zárt garázst autójának, igényes megoldás a nyitott fa autóbeálló.


Dupla kocsibeálló

Számtalan dizájn közül választhat, nálunk biztosan megtalálja a leginkább otthonához illő kivitelt. Kétállásos nyitott kocsibeálló készítése házilag. Nem az a célom hogy ez alapján mások elkészítsék ennek a pontos mását, mert azért sok dolog “érzésből” született, előzetes tervek nélkül, így senkinek sem garantálom hogy. Innovatív, modern fém nyitott garázs. Az elegáns, légies fém vázszerkezet jól illeszkedik a modern vonalakat követő építési környezetbe, minimalista épületekhez is.


Fém carport év gyári garanciával. A garázs tartószerkezete korrózióálló alumínium szerkezet. Elegáns, légies fém vázszerkezet jól illeszkedik a modern vonalakat követő. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


Dupla kocsibeálló

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Előkészítésként mindössze csak egy beton alap szükséges. Letisztult formájuk és esztétikus megjelenésüknek köszönhetően minden kertbe jól illeszkednek a fából készült mobil garázsok. Alapból dupla szárnyú fa ajtóval készülnek, de kérhetők billenő garázskapuval és kapu nélküli változatban is.


Stabil, dupla szelemenekből és keresztgerendákból álló konzervált tetőszerkezet. Műanyag trapézlemez tetőfedés, összes szükséges szerelékkel együtt ! Horganyzott acél trapézlemez tetővel együtt lapra szerelten vehető át raktárunkban a garázs vagy kérésére házhoz is szállítjuk. A lapostetős kocsibeálló , impregnált fenyőből. Belső magasság: kb. Fekete PVC lemeztetővel, max.


A tetőfedéshez és összeszereléshez szükséges anyagokkal. Szerelési útmutatóval. Stabil, szélteher és hóteher álló garázsok, masszív, csapolt ácsszerkezettel. A térháló jellegű erős szerkezet és a kiváló minőségű faanyag biztosítja, hogy a garázsok ne vetemedjenek el, az idő múlásával ne hassanak rá a környezeti eróziók.


Többféle olcsó, használt dupla kocsibeálló eladó. Mennyi a dupla kocsibeálló ára használtan?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések