2018. augusztus 27., hétfő

Kárpittisztítás gőzzel

Autókárpit tisztítása gőzzel. Látogasson meg minket Budapesten a XIII. A kárpittisztítás gőzzel inkább úgy helyes, hogy kárpittisztítás forró vagy meleg vízzel. A gőz nem hordozó anyag, tehát ha fel is oldja a szennyeződést akkor még csak félig van megoldva a feladat.


Tisztítás gőzzel: természetesebben, alaposabban, egyszerűbben. De hogyan is működik a gőz? M ár bizonyára Ön is megállapította: a hagyományos takarítási technológiák gyakran csak felületesen távolítják el a szennyeződéseket. A gőz ezzel szemben tisztításkor a szennyeződés és a felszín közötti mikroszkópikus.


Előnye a gyors száradás, de nem minden esetben ajánlott a hagyományos kárpittisztítással szemben. A megrendelői tapasztalatok arról számolnak be, hogy. Ha Ön saját kezűleg szeretne belevágni, azaz a kárpittisztítás és a padlószőnyeg tisztítás feladatát házilag akarja megoldani, először mindenképp olvassa végig ezt a cikket, és ne a legjobb barátnő vagy szomszédasszony fortélyai szerint fogjon hozzá! Dönteni ráér később is, miközben hihetetlen sok bosszúságtól. Ha nem is foltos a kárpitunk, akkor is érdemes használni az automatát, a felületek fertőtlenítésére, amit vegyszer nélkül érhetünk el.


Kérjen ajánlatot kárpittisztításra! WINNERS AUTÓKOZMETIKA Polírozás, kézműves wax, bevonatok, kárpittisztítás, bőrápolás, fertőtlenítés, klímatisztítás,fényszóró felújítás A Winners Minőséget képviselünk Fényszóró felújítás év garanciával! Egyedülálló OEM minősítésű lakkot használunk ,amelyet az autóipar elfogadott!


Uv teszt áll mögötte! A gép a kárpittisztítás során a vizet a tisztítószerrel egy munkafázisban permetezi fel, majd a szennyeződéssel együtt azonnal felszívja. Higiénikus és tiszta.


A Kärcher kárpittisztító nem csak az allergiások számára ideális, de az állatokkal rendelkező háztartások is a célcsoporthoz. A Frissítő kárpittisztítás -t Önnek találták. Egy gyorsan száradó, illatos kárpittisztító szerrel kezeljük autójának szövet felületeit, így egy pár óra alatt az visszanyeri frissességét. Fedezd fel a gőztisztítók sokoldalú világát! Egyetlen készülék, többféle feladatra.


Legyen szó konyhatakarításról, fürdőszoba vízkőtelenítéséről és baktérium-mentesítéséről, padlótisztításról vagy épp vasalásról, a Kärcher gőztisztítókra mindig, minden körülmény között számíthatsz! A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz és enzim tartalmú kárpit szerünk elpusztítja az atkákat, gombákat és lebontja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet. Az autóján használt ápolószereink. A reklámok sajnos sok olyan dologra rábeszélnek minket, amiket később megbánunk.


Kárpittisztítás és polírozás. De akkor már késő, megtörtént a kellemetlenség. A szőnyeg és kárpittisztítás is ide sorolható. Gőzzel tisztítani a kárpitfelületeket, nem csupán tisztítást jelent, hanem egyben fertőtlenítést is. A magas hőmérsékletű gőz elpusztít minden baktériumot, vírust, atkát, így teszi akár vegyszer nélkül tökéletesen tisztává a kárpitok felületét.


Próbáltam kedveskedni, azoknak az ügyfeleknek, aki úgy döntenek, hogy egy teljes komplett csomagot választatnának. De valójában mi is került a csomagba? GB of storage, less spam, and mobile access.


Legyen szó autójáról vagy a lakásának egyik bútoráról, folteltávolításról, bízza ránk a piszkos munkát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések