2018. augusztus 17., péntek

Microfiber anyag

Microfibre’ refers to a synthetic fibre which is extremely thin, even slimmer than a strand of silk (which is about a fifth of the diameter of a human hair). To be exact, a microfibre must be finer than one denier of thread. Microfibre can vary in properties dependent on the fibres it’s created from.


Microfiber is used to make mats, knits, and weaves for apparel , upholstery, industrial filters, and cleaning products. Two German inventors created a laundry bag to prevent shedding microfibers ending up in oceans. Companies that have built their businesses on the environment have been some of the first to pay attention to the growing microfiber issue.

Large Size Silky Microfiber Cleaning Cloth for Electronic Screens and Delicate Surfaces (SILK KNIT) As low as $0. Large Size Ultra Suede Microfiber Cleaning Cloth for Electronic Screens, Music Instruments and Other Delicate Surfaces (SUEDE) As low as $0. Igyekszem mindig olyan anyagot választani neki, ami pamut vagy pamut sztreccs, illetve pamut viszkózzal – a viszkóz anyagú dolgokat magamon is imádom.


Most viszont ezzel a “ microfiber ” anyaggal tanácstalan vagyok. Microfiber Microfiber is composed of very finely woven fibers, defined by their thickness, or denier, which is the measurement of a fiber’s thickness. A high denier points to a material of higher thickness, a low denier is one of lower thickness.


For a material to be considered microfiber , it must be less than denier in diameter. Microfiber plüss szövet kárpitok az extra kényelmes amerikai TV foteleken.

Szövéssel és számos különböző módon feldolgozható. Tényleg jobb a microfiber paplan - párna, mint a hagyományos? Szeretnéd már lecserélni elhasznált paplan - párna szettedet? Itt az alkalom, hogy beszerezd a legjobbat, amit csak kaphatsz, hiszen ez a microfiber paplan - párna garnitúra tökéletes választás, ha kényelmesen, mélyen és egészségesen szeretnél pihenni minden álombaszenderülésed alkalmával. Vannak emellett olyan szálasanyagok is, amelyek gyártásánál a kiinduló anyag szintén a cellulóz, de azt nem eredeti formájába alakítják vissza, hanem némileg módosult formában alkotja a szálak anyagát.


Ezek legfontosabb képviselője az acetát és a triacetát. Microfiber törölközőanyag Legfrissebb újdonságunk a velúros tapintású poliészter és poliamid összetételű törtfehér microfiber anyag , mely kiválóan szívja a vizet, mindkét oldala szublimálható, finom tapintású. Az ultrahanggal steppelt párnák a legmodernebb technológiával készülnek, ennél az eljárásnál nincsenek tűnyomok. Ez az eljárás ötvöződik a microfiber különlegesen szőtt textíliájával, mely speciálisan könnyű anyag , nem gyűrődik, légáteresztő, mosható. Az aloe vera mintegy 2féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet tartalmaz.


Alvás közben érvényesül a közkedvelt növény sejtregeneráló, immunerősítő és nyugtató hatása. A paplan segíti az egészséges és pihentető éjszakai. A szálak hossza 11mm.


A MICROFIBER TEDDY HENGER lakkok és akril festékek felvitelére alkalmas henger. A japán TORAY által gyártott GELANOTS membrán garantálja az anyag teljes vízhatlanságát az egyidejű légáteresztését. A vízhatlanságát megőrzi hosszantartó erős esőzésekkor is a légáteresztés alacsony hőmérsékletnél való megtartásával.


A Microfiber anyag bársonyos eredményt biztosít.

What Is Microfleece? Microfleece, also called polar fleece or simply fleece, is a soft, nappe synthetic wool material often made from polyester. Egyik oldalán enyhén bolyhos puha microfiber méteráru. Főleg paplan, párna, gyermek ágynemű stb borításnak ajánljuk.


Kedves ügyfeleink, ezekben a napokban is klasszikusan működik e-shopunk és a rendeléseit órán belül elküldjük. Anyag összetételükben az elasztán és poliamid százalékos tartalom megoszlása modellenként változik. Vastagabb harisnyanadrágoknál a pamut tartalom is meghatározó lehet, de van harisnyánk, mely anyaga kasmírt is tartalmaz.


A legvékonyabb DEN szálvastagságú, lehelet vékony harisnyanadrágtól egészen a 2DEN vastag téli. Egy ülőpárna, ami ötvözheti az ezüstszál és a mágnes jótékony hatását. Bármely székben elhelyezhető a hátulján lévő gumipánt segítségével, Használhatja akár otthon, az irodában vagy az autóban is.


Az anyag ezüst-tartalmának köszönhetően segíthet elpusztítani a gombákat és baktériumokat, amelyek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések