2018. augusztus 13., hétfő

Cédrus deszka

Fenyő-fűrészáru, Tetőfutár. A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei.


A fafelület általában egyenetlen színű, világosbarna és vöröses - barna árnyalatok között mozog.

A fában nincsenek gyantacsatornák és magsugarak sem láthatóak a keresztmetszetén. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! A cédrus deszka kiváló sütőfelületet jelent, melyek lágyabb húsok, halak és rákok sütésekor különösen hasznos, hiszen az ételek a deszkával együtt könnyen mozgatható.


A cédrus emellett különleges BBQ ízt is kölcsönöz a rajta sült alapanyagoknak, ami tovább gazdagítja a falapon sült ételek ízélményét. Mivel e hatalmas fák kivágása ilyen időigényes volt, ha csak deszkának kellett a házakhoz, akkor a fát nem vágták ki, hanem a deszkát leválasztották az élő fából. Ekkor lehántották a kérget és a deszka két végén bemélyedéseket vágtak. A fűrészáru kínálatunkat képező lombos faanyag Magyarországról és a környező országokból származik.


A JAF Csoport kirendeltségei Európa-szerte mindig a faanyag forrásának közelében létesültek, amely több előnyt is tartogat.

Kézzel festett, koptatott dekortáblák. Egyedi felirattal is rendelhetők! A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák! A termékekre kattintva a leíráshoz jut. Szaunák, szauna építőanyagok.


FÜSTÖLŐ DESZKA : Választék: cédrus , éger. Gáz és faszenes grillekhez. Használat előtt áztassuk a deszkát langyos vízben legalább percig, a víznek teljesen el kell fednie. CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL RENDELHETŐ TERMÉK! Ceder Grilling Planks.


Fa grilldeszka A fa grilldeszkákkal különböző húsos és halas fogásokat tehetsz még ízletesebbé. Tedd a hozzávalókat a vízbe áztatott deszkára a legjobb füstös íz eléréséhez. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Szélezett akác deszka gyártása.


Vásároljon közvetlenűl importőrtől.

Vörösfenyö fűrészárú gyártása. Olcsó árak, folyamatos akciók, telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. A különbözet - a gyengébb minőségű faanyag és az egyes megmunkálási eljárások során keletkező hulladék- sem vész. Az új vizsgálatok szerint a cédrus (Cedrus) nemzetség az, amelyik az összes többinek testvércsoportja. Ezután egy erős dichotómia következik egyik oldalon a Pinus, Picea, Pseudotsuga és Larix, a másikon az Abies, Pseudolarix és Tsuga nemzetségekkel.


Néhány kevésbé ismert taxon helyzete még bizonytalan. Our new desktop experience was built to be your music destination.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések