2018. augusztus 16., csütörtök

Leier válaszfal tégla

Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek. Helytakarékos kialakítás, csiszolt technológia. A LeierPLAN nútféderes, csiszolt kerámia falazóelemek egy olyan tégla termékcsalád tagjai, amelyekből új falazási technológiával minden eddiginél pontosabban kivitelezett kerámia falazatok építhetők.


A megadott ár tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a raklap csomagolási, betéti és egyéb költségeket, pest megyére érvényes, és megyénként eltérhet. Vagy 30-as téglából építené a külső falakat?

Válaszfalait a centis válaszfal téglából építse. Az égetett kerámia téglák nem véletlenül az egyik legősibb és legszélesebb körben elterjedt építészeti elemek pozitív tulajdonságainak sokasága miatt a csalá. Tégla egyenesen a gyárból. Porobrick tégla, nf tégla, nf tégla, porobrick nf 3 bakonytherm tégla, mályi tégla, leier tégla, pápateszéri tégla.


A precíz gyártástechnológia és a jó minőségű agyag kiváló minőségű téglát eredményez. A jó minőség elsősorban a méretpontosságban, a jó hőszigetelő képességben valamint a jó szilárdsági tulajdonságokban mutatkozik meg. Jánossomorja, kiskunlacháza, pécs.


Síkracsiszolt válaszfal tégla.

A „Szerkezeti anyagok” képezik az építkezés törzsét. Nútféderes tégla és okostégla vagy megnövelt hőszigetelésű kerámiavázas téglák. Megbízható, stabil elválasztást ad a lakóterek között. Termékjellemzők: 9. Hagyományos tégla technológia különleges belső cellaszerkezettel a téglafal jobb hőszigetelő képessége érdekében.


Leier térkő akci ó Semmelrock térkő. Kiválóan alkalmas támfalak (méretezett vasalással), kerítéslábazatok, kerítésfalak, víztározók, derítők, ülepítők építésére. Falazó tégla , válaszfal tégla termék az Építőanyag. A Leiertherm tégla termékeket (raklap feletti mennyiség esetén) Etyek km-es körzetén belül díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére. A szállítás darus autóval történik.


Vakolt teherhordozó falazatokhoz, válaszfalakhoz, hanggátló falakhoz, pillérekhez, boltívekhez, orom-, attika és lábazati falazatokhoz. Ezeket a termékeket csak a fóti és budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Extra nyomószilárdságú kisméretű tégla.


B-30-as falazóblokk tégla. Főfalazati áthidalók cm-es. Elemmagas főfalazati áthidalók x cm-es.

A tégla nem ég, így tűzvédelmi. A kisméretű tömör tégla gyakori építőanyag volt hazánkban ezért a családi ház. Leírás: B- -as falazó tégla Eger-Putnok. Porotherm S elem magas áthidaló.


Ytong válaszfal tégla Pve 600x200x100. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések