2018. március 15., csütörtök

Lépésálló ásványgyapot

Kőzetgyapot akció és ásványgyapot akció tetőtér beépítéshez, padlás szigeteléshez házhoz szállítva a legjobb árakon! Lépésálló ásványgyapot. Tartós, tűzbiztos megoldások hőszigeteléshez, hangszigeteléshez és gépészeti szigeteléshez a világelső kőzetgyapotgyártótól. Kopogó hangok ellen beton alá, hangszigetelésre és hőszigetelésre.


Ezt a terméket is alkalmazhatjá. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, a tűzterjedést megakadályozza.

Kiváló hőszigetelő. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. A termék készletről megvásárolható az üllői telepünkön is. Víztaszító,ellenáll a magas hőmérsékletnek,páraáteresztő képességű,aljzatbetonba és födémszerkezetekbe. Különösen alkalmas födémek lépéshang-szigetelésére,zsugorodásra nem hajlamos,alakváltozás nélkül elviseli a hőingadozásokat.


Olcsó ár,gyors kiszolgálás. A termékre vonatkozó harmonizált európai szabvány száma 3. Az ásványgyapot jelölése (MW = Mineral Wool) 2. Hőszigetelő lap és tekercs.

A szigetelés az épületek lelke. Időnk nagy részét töltjük otthon, a munkahelyen az iskolában, ezért nagyon fontos, hogy ezek miként vannak szigetelve. A polisztirolból készült lépésálló szigetelőanyagok megbízható minőségük miatt, az évek során már bizonyítottak a vevőknek, nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy nagyobb terhelésnél speciális lépésálló szigetelés( ásványgyapot szigetelés) beépítése szükséges. A fújható szigetelés egy új technológia, egy speciális, ultrakönnyű kőzetgyapottal (mely nem éghető, kiváló hő- és hangszigetelő) szigeteljük le a házát.


A kőzetgyapot szigetelés nyáron kizárja, télen benntartja otthonában a meleget. Kérjen egy kedvező kőzetgyapot árat! Akár ingyenesen házhoz szállítjuk.


Döntsön prémiumminőségű magyar termékeink mellett, rendeljen online! MINDEN, AMI SZIGETELÉS Ha Önnél vízesedés van, vagy épp befúj a szél, a legjobb helyen jár, mi megoldjuk a problémáját! Bármilyen szigetelési probláma esetén keressen bennünket bizalommal!


Ingyenes felmérésünk során feltárjuk a probléma forrását, és megkeressük az Ön számára a legmegfelelőbb megoldást. Akár azonnal megkezdjük munkát, legyen szó akár új. Webshopunk a személyes kontaktusok minimalizálása mellett, továbbra is zavartalanul működik. A növekvő energiaárak mellett az épületek energiaigényének hatékony csökkentése lehet a megoldás.


Természetes alapanyagainak köszönhetően a kőzetgyapot egyre közkedveltebb hőszigetelő anyag. A Kőzetgyapot hőszigetelő anyagok köztudottan, magas páraáteresztő képességgel, kiváló hő és hangszigetelő képességgel rendelkezik, magas hőterhelésnek is ellenáll. Homlokzati fala hangszigetelő és páraáteresztő hőszigeteléséhez vagy utólagos szigeteléséhez. Rockwool kőzetgyapot szigetelő anyagok.


A webáruházunkban megtalálható homlokzati, lépésálló illetve válaszfal és tetőtér szigetelésére alkalmas kőzetgyapot.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobb élményt kapja weboldalunkon. Szállítása roppant egyszerű, emellett környezetbarát, hiszen természetes és újrahasznosított anyagokból készül. További előnye, hogy az idő múltával nem tömörödik össze, így az illesztések miatt sem kell.


Cégünk, a Szigetelesbolt több mint éve meghatározó szereplő, hőszigetelés, illetve szigetelés területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések