2018. március 20., kedd

Alukeretes szúnyogháló

Az ajtókhoz használható porszórt OBI alumínium keretes szúnyogháló a legjobb védelmet nyújtja például a szúnyogokkal, legyekkel és darazsakkal szemben. Egyénileg és tökéletesen illeszkedve méretre vágható, ezáltal az ajtó továbbra is a megszokott módon nyitható és zárható marad. ALUMÍNIUM KERETES – FIX – SZÚNYOGHÁLÓ – ROVARHÁLÓ. A fix szúnyogháló közül az alumínium keretes szúnyogháló az egyik legnépszerűbb típus.


A szúnyogháló keret alumínium profilból készül, alapszíne fehér vagy barna. Igény szerint a Ral színskála bármely színe választható felárért.

Erős de könnyű extrudált alumínium profilból készül, üvegszálas hálóval. Kevés bosszantóbb dolgot tudunk elképzelni, mint a lámpaoltást követő halk zümmögést… Ha szúnyog van a lakásban, aligha pihenhetünk nyugodtan, ha pedig megcsíp, másnap kellemetlen viszkető érzéssel kell szembesülnünk. Szúnyogháló – Amit érdemes tudni róla.


A fix keretes szúnyogháló iránti érdeklődést napjainkra felváltotta a függőleges vagy vízszintes irányba mozgatható, rolós szúnyogháló. A rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, a régi bérházak belsőtokos redőny elé is. A lehúzható szúnyogháló emeleti, magas ablakokra is telepíthető.


UV álló, szürke színben. Fix szúnyogháló fajták: 1.

A fenti típusok közül vállalkozásunk az alumínium alapanyagú kiváló minőségű fixkeretes és a rolós szúnyoghálókat készíti és szereli. Műanyag szúnyogháló keretbe, üvegszálas szúnyogháló behelyezés. A tok két végén csapágyazva, rugóval megfeszítve kerül beépítésre.


Nem csak a trópusokon használnak rovarvédő rolót, mely anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, műanyag bevonatú, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. Többféle méreteben, fehér, barna vagy bármely RAL színes kerettel (műanyag vagy alumínium) szerelt fix szúnyoghálók. Nézzen szét fix szúnyogháló választékunkban!


Alumínium keretes szúnyogháló összeszerelése. Megrendelhető színterezett kerettel is. Emeleten lévő ablakra - mivel a fix szúnyogháló ­kat kívülről rögzítjük - csak abban az esetben vállaljuk a fix szúnyogháló felszerelését, ha a nyílászáró pl. A redőnyÁRUHÁZ webáruházban megrendelhető.


Ha a szerelés biztonságosan nem végezhető el, a mozgatható szúnyogháló felszerelését javasoljuk. Ha nem szeretne az otthonába illetéktelen behatolókat rovarok, bogarak, poloskák, szúnyogok, darazsak, mászkáló, repkedő ízeltlábúak formájában és még nincs e téren biztonságot adó háló a nyílászáróin akkor szüksége van szúnyoghálóra! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A 20xmm alukeretes szúnyoghálónál a szúnyoghálószövet síkja a keret közepén található, ezért el tudja kerülni a műanyag ablak vízréstakaróját vagy a fa ablak tokra ragasztott vízvetőjét. Kívülről könnyen szerelhető, téli időszakban egyszerűen levehető. Kezdjük a kefe behúzásával.


Ezt mind a négy keret profilba fűzzük be.

FIX, ALUKERETES SZÚNYOGHÁLÓ. Családi házak, lakások, nyaralók ma már nélkülözhetetlen tartozéka a szúnyogháló. A leggyakrabban választott típus a fix alumíniumkeretes szúnyogháló.


Ezt a típusú hálót általában erkélyajtókra használják, abban az esetben, ha a hely szűke miatt nem lehetséges nyíló szúnyogháló ajtó használata. A tok külső síkjára kerül beépítésre, működése során nem foglal el helyet a térből, mivel a tok síkjával párhuzamosan mozog. Gyakori használatú helyekre nem. Az előzőhöz sokban hasonló, ugyanaz a háló (szürke, üvegszálas) van benne, de bármikor egyszerűen eltávolítható a rögzítést végző kis stiftek elfordításával. Előnye hogy könnyes és gyorsan fel és leszerelhető, valamint nem kell a rögzítéshez megfúrni az ablakot.


Mágneses szúnyogháló A mágneses szúnyogháló nagyszerűen teljesíti küldetését: a friss levegőt benntartja, a rovarokat pedig kint. Eladó egy bontatlan csomagolású fehér alukeretes antracit színű OBI-s fix szúnyogháló. Méretre szabható, max.


FIGYELEmi automatikusan a megadott méreteket úgy vesszük fel, hogy az a kért szúnyogháló külső mérete (kerettel növelt)! Minimum rendelési ár a termék 1márával egyenlő. Az összes alumínium keretes szúnyogháló a RAL színskála szerint választható színből kérhető. Ezeknek színterezése felár ellenében lehetséges.


Alukeretes szúnyogháló 10x25mebből a. Az üvegszálas fix szúnyogháló anyagának köszönhetően nem szükséges eltávolítani a keretet a téli időszakban sem. Akciós fix , Atenad aluminium keretes szúnyogháló online rendelhető. Egyszerű megoldás és tökéletes bogár védelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések