2018. március 1., csütörtök

Kőzetgyapot hőszigetelés 15 cm

A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, vagy kérdése van kérjük szíveskedjen kitölteni az alábbi űrlapot, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot! Az oldalon feltüntetett árak bruttó ÁFA-s árak.


Debrecen belvárosában épül a Párizsi Udvar projekt az Ybl-díjas Kováts András tervei alapján. Jelenleg a beruházás II. A beruházó által választott hőszigetelés a ROCKWOOL kétrétegű, vakolható, homlokzati, kőzetgyapot terméke: a FRONTROCK SUPER.

Hasonlítsa össze az árakat! Ez a termék igen érzékeny az UV sugárzásra, a hosszú időn át sugárzásnak kitett hőszigetelő anyag, besárgul, felülete porladni fog és ez a folyamat nem tesz jót az anyag hőszigetelő tulajdonságának. A Paroc UNS 37z tető és válaszfalfalszigetelő lemezek kiváló megoldást nyújtanak hő és hangszigeteléshez! Szigetelőanyag árak.


Mint láthatja, többféle méretben is megveheti, de cégünk elsősorban az egyező ár miatt nagyobb vastagságot, de az több részletben ajánlja. Nagyon népszerű termék, mivel műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült. A szigetelés az épületek lelke.


Hőszigetelő lap és tekercs. Időnk nagy részét töltjük otthon, a munkahelyen az iskolában, ezért nagyon fontos, hogy ezek miként vannak szigetelve.

Rockwool, Bachl, Ursa termékek webáruháza - hőszigetelés , kőzetgyapot , ásványgyapot, nikecell. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap :óráig tartanak nyitva. Megrendelés esetén garantált gyors kiszolgálás.


A következő 15cm vastag kőzetgyapot szigetelő rendszer-ek közűl válogathat. Petralight kőzetgyapot felhasználása: A Petralight kőzetgyapot táblát családi házak, középületek és ipari létesítmények hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére tervezték, ahol nincs nyomásnak kitéve, pl. Kőzetgyapot szigetelő rendszer.


Természetes alapanyagokból készűl, ezért a környezetére teljesen semleges hatású, egészségre nem ártalmas. Mivel a hőenergia a tetőn keresztűl távozik el, használatával jelentős energiát, és pénzt spórolhatunk. Hagyományos polisztirol szigetelést nem javasolok. Nemcsak télen a fűtési költségek csökkentésében, hanem nyáron a klimatizálás költségeiben is jelentős megtakarítást ad. A1-nem éghető, kiváló hőszigetelő érték jellemzi.


A kőzetgyapot szigetelésnek azonban még jobbak a páratechnikai jellemzői. Homlokzati hőszigetelés az épületek külső homlokzatának, vagyis falának hőszigetelését jelenti. A homlokzati hőszigetelésre használt hőszigetelő az EPS és, ennek grafitos változata az EPS G 8 valamint a külső homlokzat lábazati szigetelésére használt XPS. Időtálló és minőségi hőszigetelést biztosít, akár energiamegtakarítással. A “sapka” tulajdonképpen egy kőzetgyapot rondella, amit a dűbel fejére kell rányomni a beütés után.


Ezzel a módszerrel kizárhatók a nemkívánatos hőhidak is.

Ezeknek a kedvező hatása korántsem elhanyagolható, mert a dübelfejek miatti hőhidak -al is ronthatják a hőszigetelés eredményességét. A tetőterek szigetelőanyaga szarufák közé. Ajánlott vastagság minimum cm. A rockwool deltarock szigetelőanyag kiegészítő szigetelése lehet a rockwool multirock.


Folyamatos akciók gyári árak alatt. Lábazati hőszigetelés és burkolatok (műgyantás vakolat, delap burkolólapok). Kiváló minőségű szigelés és hőszigetelés , üveggyapot szigetelő anyagok beszállítása, speciális szigetelés és hőszigetelés munkálatok kivitelezése. Kedvező Rockwool Multirock ár.


Tetőtér, padlás, külső fal belső hőszigeteléséhez, födém és álmennyezet hő, hangszigeteléséhez való hőszigetelő kőzetgyapot lemez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések