2018. március 14., szerda

Kapu távirányító javítás

Univerzális kapu távirányító A motoros kapuk sarkalatos pontja a távirányító , legyen szó KERT kapuról, vagy GARÁZS kapuról. Mikorra pótolni kellene, jó esetben, évek telnek el, lehet hogy nem gyártják már a távirányítót, vagy aki telepítette már valami egész mással foglalkozik. Mechanikai és elektromos hibák elhárítása.


Garázskapu szerviz, garázskapu rugócsere, bowden csere. Sorompó javítás , karbantartás.

Meglévő rendszerek karbantartása. Kapu távirányító pótlás. Természetesen a válaszunk igen.


A hétvégi szombat vasárnapi nyitvatartást azért találtuk ki hogy aki hétköznap dolgozik vagy este óráig nem érne ide annak is opciói legyenek a távnyitó másolásra. Bár üzletünk hétfőtől péntekig reggel órától este óráig nyitva tart ez nem jelenti azt, hogy valaki. Szolgáltatásaink főprofilja a márkafüggetlen elektromos kapunyitó javítás több mint éve, így biztosak vagyunk a dolgunkban.


Kizárólag, olyan kapukhoz és kapunyitó rendszerek javítását vállaljuk, amelyeket tudjuk, hogy meg is tudunk javítani.

Alapjavítási díjjaink vannak, ami a javítás gyorsaságára és sikerességére orientál. A javítás során felhasznált ténylegesen beszerelt alkatrészekért kell csak fizetnie, a javítási díjon felül. Távirányító , távkapcsoló, kapunyitó - ha elhagyta, elromlott, most pótolhatja! Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót.


Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg! Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden. Az elektromos kapu javítását általában 1-napra, ha a napi szervíz útba beleesik, akkor akár az napra is vállalunk. Hétvégén, és óra után nem dolgozunk, és címet sem tudunk felvenni. Cégünk mint DITEC és FAAC kapunyitó szakkereskedés, teljes körű szolgáltatást nyújt: szaktanácsadás, helyszíni felmérés és szerelés, karbantartás, garanciális és garancián túli javítás.


Ditec LAKOSSÁGI kapunyitó év garanciával szárnyas és toló kertkapukra, garázskapukra. Unod az alig működő távirányítót? Szinte bármelyik hiba megelőzhető folyamatos karbantartással. A kopóalkatrészek és az elektronika megfelelő idejű és szakszerű revíziója filléres tétel a meghibásodások esetén fizetendő költségekhez képest. A garázskapuk meghibásodását leggyakrabban a rugótörések vagy az automatikák meghibásodása okozza.


Egy esetleges rugótörésnél a lehető legrövidebb időn belül pótolni tudjuk a meghibásodott rugót, így Önnek a biztonság a továbbiakban is garantált lesz. Univerzális távirányító , amely számos márka FIX kódjának lemásolására alkalmas 43Mhz.

Röviden villanó zöld LEDes. Elérhetőségeinken érdeklődhet szolgáltatásaink, és termékeink után. Szolgáltatás és rendelés leadása telefonon nyitvatartási időnkben, e-mailben a nap órájában van lehetősége. Ezek mind időleges megoldások. Nem beszélve arról, ha nem szakember nyúl bele.


Még a jól javítható távirányító is mehet a kukába ilyen beavatkozás után. Sajnos hihetetlen sok kókler tevékenykedik a javítás szakmában. A -on is van pár videó, ahol javítási fogásokat mutatnak be, de én ezt senkinek nem. GÉPKOCSI TÁVIRÁNYÍTÓ JAVÍTÁS.


Land Rover távirányító. Peugeot távirányító. Renault távirányító. KAPU TÁVIRÁNYÍTÓ ÉS CHIPES BELÉPTETŐK MÁSOLÁSA. Minden csak egy kattintásra.


Hat év után találták meg az eltűnt kislányt, akit az egész világ keres.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések