2018. március 6., kedd

Ajtó projektor

Kilépőfény, ajtó projektor - Importtuning. Představujeme Vám obsah balení auto logo projektoru. Součástí balení jsou dvě LED svítidla, připojovací kabeláž a výkružný vrták.


Na zadní straně krabičky naleznete parametry k. AJT provides electrical products and equipment for shipping, offshore and industry from world-renowned suppliers.

BMW LED AJTÓ PROJEKTOR E3E3E3E3E4E6E90. LED projektorok és vetítővásznak azonnal, raktárkészletről, széles választékban, garanciával. Projektor db Fúró Tovább a boltba.


Telepítése Egyszerű és jól néz ki Led tipusa: CREE LED A készülék készült alumínium. Típusspecifikus alkatrészek. Az ár párban van megadva!


TOYOTA 12V, megrendelésnél a megjegyzés rovatba írd be melyik típus kell. Ajtó projektor , autó típus logoval, , WV.

A gyors-oldású lámpa ajtó a projektor mennyezetről való leszerelése nélkül biztosít kényelmes hozzáférést a hatékony lámpacseréhez az IT vezetők számára. Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen. Ajtó Stop - Biztonsági ajtó kitámasztó Biztonsági termék, hogy a gyerek ne tudja becsukni az ajtót. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A gyors elérésű lámpa ajtó lényegesen csökkenti az állásidőt, ugyanis nincs szükség a projektor mennyezetről történő le- és visszaszerelésére, így a lámpacsere egyszerű és gyors műveletté válik. A LETAKART GOMBOKAT SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE NYOMKODJÁK. Problémamentes projektor karbantartás Felső lámpa ajtó a könnyű hozzáférés érdekében A felső lámpa ajtó az IT személyzet munkáját könnyíti meg, mivel biztonságosan és gyorsan hozzáférhető a projektor lámpája. A lámpa cseréje még egy tanóra közepén is lehetséges, komolyabb késlekedés nélkül. A projektor használata közben vagy az ajtó kinyitásakor ne érintse meg a lencsét.


Nincs szükség külön vászonra a projektor használatához. Egyszerűen használja a falat, hogy elindítsa a vetítést. A BenQ falszín üzemmóddal színezett felületre is vetíthet, mint például festett falra.


Világos) sárga, pink, (világos) zöl kék és fekete (tábla) színek választhatók a. A fényvetők olyan készülékek, amelyek egyszerűen be vannak ragasztva az ajtó bőrébe. A kivetítő a belső világításhoz vagy a vég ajtókapcsolókhoz van csatlakoztatva. A kivetítő eredeti kialakítású és tökéletesen illeszkedik minden autó belsejébe.


BMW led AJTÓ PROJEKTOR AUTÓ Márka LOGO 7W LED - Optikai tuning - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Fordítson különös figyelmet a dugaszokra, fali konnektorokra és arra a pontra, ahol a vezeték kilép a készülékből. Amikor a projektor működik, ne nézzen bele közvetlenül a lenc-sébe. Szemsérülést szenvedhet! Free shipping for many products!


Cross-platform Safety Training Video Streaming with Assessments and Trainee Management. Welcome to Safetyhub. Safetyhub is a giant leap in how safety training video content is delivered!


Safetycare videos can be streamed and viewed on any device.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések