2018. március 12., hétfő

Gumilap ár

A termékinformációkat folyamatosan bővítjük és bár törekszünk a legpontosabb tájékoztatásra a webshopban található információk és árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben az Ön által keresett terméket nem találja, vagy egyedi igénye, kérése lenne, bizalommal forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken és Kollégáink készséggel segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában, vagy az adott termék beszerzésében. Gumilemez, gumi tábla, gumi lap , gumiél, hótoló gumi ipari gumilemezek Az ipar szinte valamennyi területére tudunk megfelelő méretű és minőségű gumilemezt, gumi táblát, gumilapot szállítani. Széles kínálatunkból kedvező áron, akár egyedi árakon is kiszolgáljuk megrendelőinket.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a lehető legjobb árat kapja! A legkedvezőbb ár -érték arányú a homokkal, gyöngykaviccsal és mulccsal szemben, mivel a Rubbric gumilap alig igényel karbantartást, igen kopásálló még a kritikus helyeken, pl.

Vitathatatlan előnye az öntött gumiburkolattal szemben, hogy könnyen újra cserélhető, pótolható az esetleg sérült gumilap. Termékeinket, a Rubbric játszótéri eséscsillapító gumilapokat, sportpálya burkoló gumilapokat, kerti gumilapokat, istálló padlókat, valamint a Rubbric gumiszegélyeket és indító profilokat környezetkímélő, recycling technológiával gyártjuk hazai, újrahasznosított autógumi őrleményből hőpréseléses technológiával. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Dropdown header Személyes menü Üzeneteim Vásárolt áruk Megfigyelt ár. Rugalmas és puha, a gyerekek imádják, ráadásul eső után azonnal használható!


Nemcsak komfortos, de egészségesebbé is teszi a mozgást! Ez a gumilap , amelyet játszótereken, futópályákon éppúgy elhelyezhetünk, mint az otthonunkban a mosógép vagy szárítógép alá. A konditermek is beszerezték már, mert ez a.

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


PRÉMIUM gumilap , kék négyzetméter ár 6. Statisztikai célú sütik. Ennek a rendszernek a segítségével tudjuk az oldalunk hatékonyságát mérni, majd a mérések eredményét felhasználva az oldal felhasználói élményét jobbá tenni. Mennyiségi és egyéb kedvezmény összegét, az esetleges árváltozás költségét és felszabás díját nem tartalmazza! A pontos árat tartalmazó visszaigazolást az űrlap elküldését követően e-mail-ben fogjuk elküldeni Önnek!


Vásárlás: Dekorgumi árak, eladó Dekorgumik. Akciós Dekorgumi ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Dekorgumi termékek, Dekorgumi márkák.


Környezetkímélő, kiváló minőségű, esztétikus gumitéglák, eséscsillapító burkolatok, sport burkolatok. Kültéri vagy beltéri medencék köré is előnyös és ajánlott a gumilap és gumitégla használata az alábbi tulajdonságok miatt: csúszásmentes, rugalmas és puha, tartós és jól elvezeti a vizet valamint higiénikus mivel a kórokozók nem telepednek meg rajta és könnyen tisztítható. A legújabb technológia alkalmazásával, valamint környezetbarát anyagok felhasználásával előállított gumilap , mely elengedhetetlen kellék a szabadidejüket sportolással eltölteni kívánó játékkedvelők számára. A termék minőségi anyagból készült, így hosszú élettartamú.


A sportpályáknál, futópályáknál már régóta ismert az öntött, vagy másik nevén rekortán gumiburkolat.

Ez a rugalmas, ízületeket kímélő burkolat azonban egyéb területeken is felhasználható, például játszóterek ütéscsillapító, esésvédelmi burkolataként, de akár állattartásban a boxok, istállók padlóburkolataként, még akár állatkertben is. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Feliratkozás a hírlevélre.


Szívesen állunk az Ön segítségére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések