2016. január 8., péntek

Zsákos barnaszén

A Mátrai Erőmű Zrt-vel hosszú távú szerződéssel rendelkezünk. Tüzelőanyag kereskedés. Csepeli telephelyünkön állandó készlettel, kedvező ár-érték arányú feketeszén, barnaszén és brikett szén eladó. Elérhető árak, akciók! A szén kiadása, (számlázása) munkanapokon reggel órától délután óráig, szezonban meghosszabbított nyitvatartással.


Barnaszén brikett kg.

Tetszik: Nagyon korrekt. Korrekt az ügyintézés, furgonnal behajtva beraktam a szükséges brikett kötegeket az autóba, nem törött, nem hullott, német minőség. Kihajtásnál megszámolták és fizettem. Eladó szén: cseh és lengyel barnaszén , feketeszén, német brikett - rendkívül kedvező áron.


Minőségi szén, viszonteladók részére is. Számunkra fontos, hogy vevőinkkel és partnereinkkel egyaránt kiváló kapcsolatot alakítsunk ki, és ezt folyamatosan fenn is tartsuk. Ezt tudják azok az elsősorban lengyel és cseh szénbányák is, amelyekkel az elmúlt évben szoros és közvetlen együttműködést alakítottunk ki.


Termékeinket közvetlenül a lengyel és cseh szénbányákból szállítjuk, ennek köszönhetően minden igényt képesek vagyunk kielégíteni.

Elsősorban öntöttvas kazánokba ajánljuk magas fűtőértéke miatt, továbbá nagy légköbméterű épületek, raktárhelységek, intézmények fűtésére is alkalmas. A község önkormányzata közel millió Ft támogatással és 4ezer Ft önrésszel 8mázsa tüzelőanyagot vásárolt. A barnaszén kiszállítása január 28-án megkezdődött Ruzsán.


A szociális tüzelőtámogatásra eddig benyújtott igényeket elbírálták és támogatásban részesítették, de február 11-ig még várják. A mészhidrát – hétköznapi nevén oltott mész – napjaink egyik kedvenc alapanyaga az építőiparban. Kiváló társa az előrekevert zsákos építőanyagoknak, mint például a vakolat, vagy a falazó habarcs. Ennek a terméknek köszönhetően sikerült forradalmasítani az építőipart, és megalkotni a “készre-kevert”, vagy. Magyar kocka-diószén, kiváló fűtőérték, kedvező ár!


Putnokon a Fábry Tüzépen megtekinthető és megvásárolható, már zsákolva is! Magyar barna kockadió SZÉNAKCIÓ a Fábry Tüzépen, ömlesztve és zsákolva is! Már zsákos kiszerelésben is rendelhető! Az árak az Áfa-t tartalmazzák, érvényesek a készlet erejéig!


Vegyes tüzelésű és öntöttvas- és lemezkazánokba ajánljuk! Kiváló lignit, és gyengébb minőségű szenek fűtőértékének feljavítására is! Lengyel ömlesztett szén! Feketeszenek: Ökoborsó szenek carborobot kazánokba 5. Osztályozott lignit és brikett tüzelőanyag már zsákos kiszerelésben is, akár az ország egész területére kiterjedő szállítással!


Szén, mész, cement nagykereskedelem.

Válasszon hatékony fűtőtestet, döntsön Praktikusan! Zsákos barnaszén , kg - os kiszerelésben. KÁLYHÁBA, KAZÁNBA, KANDALLÓBA SPARHELTBE. Kitünő minőség, abszolút pormentes.


Egy igazi szatócs bolt, ahol a lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára egy picit várni kell. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Mezőberény, Gyomai u.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések