2016. január 8., péntek

Fa hatású műanyag kerítés

Vízszintes vagy függőleges tagolású kerítést tervez? Az egymásra tehető, teljesen zárt kerítések kialakítását lehetővé tevő profilokkal vízszintes tagolású kerítések alakíthatóak ki. A NÍVÓ gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű.


Már meglévő keretre is felszerelhetjük a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatunk és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak. Műanyag kerítésléceink könnyen alakíthatóak, fúrhatóak, vághatóak, csiszolhatóak.

Közönséges fa vagy fémmegmunkáló szerszámokkal, barkácsgépekkel egyaránt megmunkálhatóak. A műanyagoknak nagyobb a passzív hőmozgása (tágulás és zsugorodás), mint a fának, vagy a fémnek. Ezt a kivitelezési munkáknál figyelembe. A műanyag kerítésléc nem olcsó, de ár-értékarányában kiemelkedően jó.


A hosszú élettartam, a teljes gondozás- és festésmentesség a fejlett alapanyag miatt mindenképpen gazdaságos választásnak tekinthető. A végeredmény pedig egy korszerű, modern kerítés. Ez több, kertben tartott háziállat esetén fontos lehet.

A kerítésléc árak több paraméter szerint változhatnak, az Adria műanyag kerítés korszerű alapanyagot, és a kidolgozást is figyelembe véve mindenképpen gazdaságos választás. A fa hatású elemek mellett már elérhető az egy oldalas antracit mintás kerítéselemünk is. Mélyszürke színe igazán sokoldalúvá teszi, hiszen kiválóan illeszkedik szinte bármilyen környezetbe.


Viszont éppen emiatt a semlegesnek mondható szín miatt rendkívül jól kiemeli a kerítés közelében álló bokrokat, növényeket. A képek nagyításához, kattints a nagyítani kívánt kép jobb alsó sarkában lévő nagyító ikonra! KERÍTÉSELEM SPRINGFIELD BARNA FA HATÁSÚ 182X182X13CM és még 2termék közül választhat a kategóriában.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! A súlya a fához képest megközelítőleg fele annyi és az esély a vetemedésre. Sajnos mint tudjuk a. Makár András szaktanácsai a Nívó acélkerítés egyszerű és gyors összeszereléséhez.


Rendelje meg Ön is Nívó kerítését! Filmet készítette: Macadamy Team Kft. VARIOKERÍTÉS - méretre gyártott, univerzális, gondozásmentes kerítés rendszer.


Fém váza erős, biztonságosan zárható alapja a természetes hatású fa táblának. A kerítés elemek felrakása tolódott, csak tavasszal kerülnek a helyükre, de az eddigi tapasztalat nagyon pozitív!

Kezdve a korrekt árajánlat, kiszállítási idő egyeztetésével, a kerítés elemeken semmi hiba nem látható, színe pedig tökéletes! Nagyon kedves gesztus Önöktől, hogy kaptunk javító festéket, ha esetleg. Keretezze virágágyásait természetes fa ágyásszegéllyel vagy választhat öntött beton ágyásszegélyeink közül, mellyel igazán tartós és szép látványt érhet el. Telepíthet műanyag ágyásszegélyt is, amely íves szegélyezés kialakítására is megfelelő. A termékek oldalain műszaki és telepítéssel kapcsolatos segédletek adnak útmutatót, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kerítést találja meg.


Kellemes böngészést kíván a. Kerti virágágyás kerítés ágyásszegély fa hatású Szürke. Dekoratív leszúrható műanyag kerítés , amely lehetővé teszi virágágyások, kerti utak, veteményes és a pázsit elhatárolását. Alakítson ki kertjében különlegesen szép kerti ösvényeket, vagy határolja el a virágágyását ezzel az exkluzív kerti kerítéssel.


Az elemeknek köszönhetően szinte bármilyen formát létre tud hozni, akár szabályos kör alakot is. Fehér színű, erős műanyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések