2016. január 22., péntek

Fémhatású festék

Sale Offers Changing Every Season. Browse Now and Save. Fél-fedő, az alapfelület színét jelentősen megváltoztatja, de egy rétegben a mintázatokat nem fedi el. Más UnikromPearl változatokkal is kombinálhatod összekeverve, vagy egymásra rétegezve.


Platinum Decor Metálleffekt festék : fémhatású v. Változatos, egyedi belső terekhez.

Piktor Festékbolt Győr. Nemcsak fal-, zománc vagy homlokzatfestékekben vagyunk otthon, de szerszámok, ragasztóanyagok, tapéták, dekorációs kellékek és az autófestékek területén is. Vizes bázisú, fémhatású , gyöngyházfényű beltéri dekorációs festék fal- és egyéb felületekre.


Jól tisztítható, ellenálló felület kialakítására alkalmas. MAESTRO fémhatású festék. Festhetsz fényvisszaverő mintákat bukósisakra, vagy akár az egész biciklivázat szemkápráztatóan láthatóvá teheted a legsötétebb utcában is: a fényvisszaverő pigmentekkel különleges, “macskaszem” hatású felületeket hozhatsz létre fém vagy műanyag felületeken.


Ebben a kategóriában több gyártó makettfestéke található. A bal oldali szűrő segítségével szűkíthető, hogy vízbázisú (akril), vagy oldószeralapú (enamel) a festék. Kínálatunkban márkás.

A fémhatású festéket ecsettel, hengerrel, szivaccsal, kefével illetve bármilyen, az adott elképzelésnek megfelelő festőszerszámmal lehet felhordani. Hígítással a festék fedőképessége és felhordhatósága változik. A termék szükség esetén vízzel hígítható.


Hengermintázás, sablonozás esetén az adott technikák. Fémhatású (metál) festék spray Az igazi szerszám webáruház, ahol a teljes szerszám és szerszámgép készlet online rendelhető. Miért és hogyan vásárolj szerszámot az interneten? Marmorio, velencei stukkó, kenhető műmárvány, látszóbeton, ardex, polir-beton, dekorbeton, ivánka, ivanka, betonutánzat, oikos travertino, betonfestés.


Vízzel hígítható, könnyen felhordható effektfesték. A festés eredménye a felület megfelelő megvilágításával kiemelhető. COLORLINE Metallic effect fémhatású mosható beltéri festék. A Colorline Mettalic Efekt beltéri mosható diszperziós festék falak, mennyezetek dekoratív kiemelésére. Felülete fémhatású részletek – oszlopok, sarkak, élek, gyerekszoba díszítések – kialakítását teszi lehetővé.


A bevonat szennyeződés esetén vizes. AK Interactive, Festék , Makett, Modellfutár. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kezdőlap Termékek “ fémhatású festék ” címkével rendelkező termékek fémhatású festék.


Kategória választó.

Bolt adatok, Összesen találat. HÉRA Prémium Design metálhatású beltéri falfesték Bolt: Ft. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Felhordásáról és használatával kapcsolatos tanácsokról készült egy kis bemutató videó is.


Besorolás: Festék aeroszolok. A metálfestékek egyesítik a fényes metál megjelenést az alap fedőréteg tartós védelmével. Metáleffekt akril festék Az UnikromPearl fémhatású akril festékekkel festhetsz kőre, papírra, textilre, fára, falra, vagy bármilyen egyéb porózus felületre.


Ecset vagy henger segítségével könnyen és gyorsan dolgozhatsz. A színváltó festék készült annak érdekében, hogy egy irizáló megjelenés felületeken. A festék beltéri, jó állapotú, diszperziós falfestékkel bevont sima, egyenletes falra is felhordható. Egyéb felületeken (pl. zománcozott, lakkozott fa, kő, műanyag stb.) is használható, miután próbafestéssel meggyőződtünk a tapadásról. Ha a fémhatású festék bevonta a felhordást követően felszakadozik, összeugrik.


Vízbázisú, fémhatású festék bel- és kültéri használatra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések