2016. január 13., szerda

Szönyeg akció

Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres.

Shaggy-szőnyeg, gyerekszőnyeg, futószőnyeg, padlószőnyeg, műfű. Modern és klasszikus szőnyegek választéka. Tedd csodálatossá otthonodat.


Az örök divatú padlószőnyeg mely kényelmes, és meleg. A padlószőnyeg a mai napig is tökéletes kiegészítője otthonunknak. Nemcsak trendi színekből és mintákból választhatunk, de komfortérzetünk is magasabb lesz tőle.


Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Nagyobb méretű divatos szőnyegek széles választékával várjuk, legyen az shaggy, pamut vagy gyapjú szőnyeg.

Vásároljon online: JYSK. A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban!


Hetente legalább hat termékre olyan kedvezményt adunk, hogy nem tusz elmenni mellette! A megrendelt termékek 3-munkanapon belül Nálad vannak! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A modern szőnyegek mára előkelő helyet vívtak ki a lakberendezés területén. A változatos mintázat kí.


Vigyél egy kis puhaságot az előszobába és a kisebb szobákba az IKEA kiváló minőségű szőnyegeivel! Válassz a hosszú szálú, rövid szálú és síkszövött változatok közül. Mind alacsony áron kapható. Szőnyegek sokasága a kikában.


Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg? A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód! Fedezze fel strapabíró, könnyen kezelhető, mosható konyhai szőnyegkollekciónkat!

Padlószőnyeg kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a koronavírus által kialakult helyzet miatt a kiskunhalasi üzletünk óráig tart nyitva, a budapesti raktárunk pedig előre egyeztet időpontban óráig áll a rendelkezésére. Gyermeked szobáját tedd stílusossá, barátságosabbá és otthonosabbá gyerekszőnyeggel! Legyen gyermeked bármilyen korú, szobájába megtalálod a korának megfelelő szőnyeget.


Igen, szeretnék feliratkozni a JYSK e-mail hírlevelére ami a legfrissebb ajánlataikat, újdonságokat és katalógusaikat tartalmazza valamint információkat az éppen futó kampányaikról a JYSK. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.


Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Több mint 3féle szőnyeg egy helyen! Válogasson széles kínálatunkból, melyben biztosan Ön is megtalálja kedvencét, szín, mintázat vagy akár stílus szerint!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések