2016. január 27., szerda

Műanyag ajtó zárbetét

Többpontos zár alkategóriánkban G-U, Euro-Elzett és MCM ötpontos zárakat találhatunk amelyeket elsősorban mint műanyag ajtó zár keresnek, pedig fa ajtókban is előfordulnak. Ezen zárak általános ismérve, hogy bezárás előtt fel kell húzni a kilincset a mechanika működtetéséhez. A csapdanyelv a kilinccsel minden esetben visszahúzható azonban kulccsal már csak a típusok túlnyomó többségénél. Az alsó nyelv a retesznyelv, ami csak a kulcs vagy a zárbetét által tolható ki és húzható vissza, az ajtó biztonságos zárását ez a nyelv végzi. Több 1műanyag bejárati ajtó készletről, olcsón!


Az alábbi bekezdésekben olvashat bővebben a zárbetétek típusairól, kiviteleiről. Zárbetét bejárati ajtókba. A bejárati ajtó első védelmi vonala a zár, azon belül pedig a zárbetét. A zárbetét minősége, felépítése határozza meg, hogy milyen biztonsági követelményeknek felel meg, mennyire hosszú ideig áll ellent a betörési kísérletnek, a rongálási eljárásnak. Az izraeli Rav-Bariach ajtó - és zárgyártó vállalat komoly tervek alapján készítette el a 3Locx márkanevű, főleg finomnyitás ellen kihegyezett zárbetétjét, mely megakadályozza a zárpikkeléssel, zármanipulációval végrehajtandó betörést.


A gyártó a zárhengerben és a zár nyakában olyan oldalsó csapokat, reteszeket alkalmaz, amelyek a zárpikkelés során -ha. Ez a méret a kilincstengely vagy a zárbetét közepének a távolságát jelöli az előlaptól mérve. Fontos, hogy az előlap vastagságát is mérjük bele! Ez a méret garantálja azt, hogy az új többpontos zár kilincsének és zárbetétjének a helye ugyanolyan mélyen helyezkedik el mint ahol a számukra kialakított kivágás van az ajtón.


A Dierre ajtóba több lehetőséget is kínálunk a zárbetét cserére, ami védi a lakást és megfelelő védelemmel látja el a bejárati ajtót. Ilyen a Dierre New Power zárbetét , az izraeli RB LOCXIS Mabisz 6-os minősítésű zárbetét , vagy pedig az kulcsos, Mabisz 5-os besorolású, szintén betörésbiztos Keylocx zárbetét. Zár és zárbetét A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálata rendkívül bőséges zárak és zárbetétek terén is, szinte mindenféle vásárlói igényt ki tud elégíteni.


Az egyik leggyakoribb az ajtó szerkezetébe beépített bevésőzár, ami lehet egy, vagy akár több cilinderzárral felszerelve, emellett mechanikus zárnyelvet is tartalmaz. A műanyag bejárati ajtó zárbetét kapcsán Előfordulhat, hogy a műanyag bejárati ajtóban a zárbetét tönkremegy vagy csak egyszerűen az élet úgy hozza, hogy ki kell cserélnünk. Ebben is tudunk Önnek segítséget nyújtani. Akár új műanyag ajtóról van szó, akár már meglévőről, a zárbetét és az ajtó biztonságának védelme érdekében a legolcsóbb megoldás egy zárvédő pajzs beszerzése és felszerelése.


A zárbetétet ez esetben nem szükséges kicserélni, csupán a pajzsot, címkét. A műanyag ajtó sosem műanyag , hanem alumínium vázszerkezetű, némi acéllal megerősítve. Típusfüggő, de sok esetben alakítanak ki magasabb hangszigetelést vagy hőszigetelést.


Műanyag ajtó , műanyag ajtózár. A műanyag elnevezés a külső burkolatnak köszönhető, ez valamilyen PVC származék. Kilincsemelős műanyag ajtóba zárbetét Az emelőkilincses műanyag ajtókkal találkozhatunk társasházakban, családi házakban, tároló- és pinceajtókként egyaránt, mivel könnyűk, jól szigeteltek és egy jó zárbetéttel kellő biztonságot nyújtanak bejárati ajtóként is.


Műanyag ajtó zárbetét

A műanyag ajtó zárbetét -cseréjéhez azért érdemes szakembert hívni, mert nem minden esetben jön ki a rögzítő csavar a zárszerkezetből. Ilyenkor általában addig tekergetik, míg ledarálódik a csavar feje és nem lehet kiszedni a zárdobozból. Akkor tekintsd meg az alábbi, akciós műanyag bejárati ajtóinkat most! A kedvező árban nem csak az ajtó , hanem egy (fehér) kilincs és egy ROTO minőségi zárbetét is benne van, amelyet ajándékba adunk a megrendeléséhez! Minőségi légkamrás műanyag bejárati ajtók kedvező áron.


A zárbetét eltörik, a zárszerkezet visszanyitható, az ajtó kinyílik és már bent is vannak a lakásban! Egy év teljes körű garanciát vállalunk az elvégzett munkára! Ezen az oldalon lévő kilincsek 1 -ban bejárati ajtókon találhatók.


Az ajtó lehet fa alapanyagú, és lehet kívülről PVC műanyag borítással ellátott alumínium ajtó. A legtöbb esetben az ajtózár típusa meghatározó szerepet játszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések