2016. január 29., péntek

Vizes fal szárítása

A vakolatban feldúsult sóknak van egy rossz tulajdonsága, hogy a levegő páratartalmát megkötik, amit a tulajdonos úgy tapasztal, hogy a vakolat felülete folyamatosan vizes. Ez főleg a téli időszakban intenzív, mert a fal csak befelé a belső tér felé tud szellőzni és ez is növeli a levegő páratartalmát. Ha a légtérben nagy mennyiségű nedvesség található, az ipari páramentesítő gépek biztosítják a gyors párátlanítást.


Ipari gépeink használhatók pincék, lakáso. Ezek idővel egyre inkább fokozódó problémákhoz vezetnek,és kialakul a salétromos, vizes , nedves, penészes, párás, dohszagú fal , falazat, az épület statikája pedig veszélyessé válik. E gészségtelen az állandó nagy mennyiségű penészgomba jelenléte, emellett a vizes falakon távozó hőmennyiség a fűtésszámlán is jelentkezik. Cégünk vizes , nedves, salétromos fal , épület, ház, lakás, pince utólagos szigetelésével foglalkozik, melyet korszerű, falbontás nélküli technológiákkal (falfűrészelés, injektálás, saválló acéllemez besajtolás) valósítunk meg. Minden általunk elvégzett munkára év a garanciát vállalunk.


A földszinti lakások vizesedése egyáltalán nem ritka dolog, főleg a régi építésű házakban. Viszont olyan probléma, amit nem szabad félvállról venni, mert nemcsak az épület állaga roncsolódik, hanem az egészségünk is. VB, de azért ne a lakásunkban tartsuk.


Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre? Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. A nedves falak többféle betegség kiváltó. A vizes , salétromos falakon lerakódó ásványi sóknak, amellett, hogy elcsúfítják a falat, van egy lényegesen nagyobb hátrányuk. Ezek a sók ugyanis megkötik a nedvességet a levegőből, így a fal felülete állandóan nedves lesz.


Ez főleg télen jellemző, mert ilyenkor a fal csak a lakás belső tere felé tud szellőzni. A fal stabilizálásánál speciális helyszínen süllyesztett, vasalt betont építünk a fal szerkezetébe ami tartalmazza a hőszigetelést is. A sávalap megerősítésére a beton teljes keresztmetszetébe betonacélokat lövünk bizonyos szögekbe és távolságokba, a szétrepedt részekbe speciális ragasztót injektálunk, így megakadályozva a további alapsüllyedést.


Több alkalmazott technológia, még több szakértelem, kevesebb költség. A falak elázása esetén hogyan lehet kijavítani a sérült és átázott belső falfelületeket? Válasz A beltéri falfelületek ázás során keletkezett sérüléseinek kijavítása függ a sérülések típusától és intenzitásától, speciális problémát jelentenek azok a felületek, amelyek hosszabb ideig érintkeztek a vízzel, szennyeződtek a kiömlött fűtőolajjal. Vizes , nedves fal. A falban felszivárgó nedvesség természetes, fizikai jelenség.


A rosszul szigetelt falban kapilláris hatás lép fel. A jelenség mérhető. A fal és a talaj között potenciálkülönbséget mérhetünk, melynél a talaj a pozitív, a fal a negatív pólus.


Falszárítás, vizes fal szárítása : A víz által okozott károk elhárítása korszerű technológiával. Hogyan akadályozzuk meg, hogy a dohos levegő és a vizes falak hatására. Tehát a levegő szárítása magával hozza a fal száradását is. Többé nem kell vesődnia a nedves, vizes , penészes. Aquapol falszárítási.


A talajból érkező, onnan a falak kapilláris rendszerén felszívódó. Az árak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az Áfa-t. Az árakat befolyásolja a fal anyaga, a megrendelt mennyiség, továbbá az, hogy melyik településen kell elvégezni a szigetelést.


Kérjen részletes árajánlatot a lap alján található üzenetküldő modul segítségével. Repedt házak javítás, repedés javítása, fal repedés javítása, vízes házak szárítása , vizes fal javítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések