2015. február 20., péntek

Parketta csiszológép

Minden típusú és állapotú fapadló, és parketta felújitása, csiszolása, beeresztése és lakkozása. Parketta csiszolás bérgép szolgáltatás. Saját tulajdonú csiszológépeink : HTC-5, HTC 400Vs , egytárcsás csiszolópapíros gépek.


Munkavégzés közben porelszívást folyamatosan alkalmazunk. Betoncsiszolás házilag, csiszológép bérlés, betoncsiszoló gép, gépbérlés Budapest, padló polirozó és takaritógép bérlés, betoncsiszoló szerszám,.

Laminált padló, svédpadló, kétrétegű parketta , tömörfa parketta , szegély, ragasztó, aljzatkiegyenlítő, parketta csiszológép eladás Budapesten. Ez alapján a következő megállapítást tehetjük: Nincs legjobb parketta-csiszológép és nincs legjobb géppark. Az egyik gépnek az egyik tulajdonsága erős, a másik gép pedig másban jobb. A honlapon található gépeket vagy teljesen felújítva vagy m? Nincs por, nincs zaj, a munka meg csak halad. Gépeink a szakterület leg megbízhatóbb, leg strapabíróbb készülékei, az egyszerűség az erényük.


A nehezen megközelíthető, pl. A minőségi csiszológép választékra jellemző a könnyű súly és az ergonómiai kialakítás.

Az elülső fogantyú biztos fogást garantál, így a készülék jól irányítható a munkavégzés során. A csiszológép kínálatban megtalálhatók az úgynevezett deltacsiszolók is. A nevüket a háromszögű csiszolólapukról kapták. A felületet elõször durva tárcsával átcsiszoljuk, majd szükség szerint hézagtömítést alkalmazunk, és finom tárcsával újracsiszoljuk. Berger-Seide parkettalakk alkalmas a nagy és kis felületek kezeléséhez, lakkozásához.


Lägler parketta csiszológépek Hivatalos márkaképviselet. A Lägler cég kínálja a legkiválóbb minőségű gépeket a fapadlók professzionális megmunkálásához és aljzatok előkészítéséhez. A megmunkált burkolat felülete egyenletes, jó minőségű, polírozva tükörfényes lesz. A géphez csatlakoztatható ipari porszívó is.


Flex csiszoló 1db. Csiszoló korong db. Excenteres csiszoló db. Szalag csiszoló 2db. Fal csiszoló zsiráf db. Köröm csiszológép db. Eddig 7alkalommal nézték meg.

Eladó egy Épgép PC 2tipusú parketta csiszológép. Előnye hogy az új gépekkel szemben amik oldalt ékszíj hajtásosak ez nem hagy el 10cm-t a fal mellett. Praktikerrel beltéri padlólapokkal! Vásárlás: Rezgőcsiszoló árak, eladó Rezgőcsiszolók. Akciós Rezgőcsiszoló ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A PSM 2parketta-csiszológép ideális többek között parketta -, deszka-, mozaikpadlók csiszolására. Pormentes parketta csiszolás. Bizonyára mindenkinek van tapasztalata parketta felújítással kapcsolatban. Sok ember számára a parketta csiszolás zajos és poros tevékenység.


A mai modern kor technológiájának köszönhetően ma már a parketta csiszolás pormentesen is kivitelezhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések