2015. február 24., kedd

Ajaktetoválás színek

Színek , árnyalatok, színválasztás. Ebben a blogomban összegyűjtöttem 1-képdokumentációt és gondolatot az ajaktetoválásokról, színekről, mely segítségünkre lehet az ajaktetoválás előtti színválasztásnál. Az alsó és felső ajak területének a fele van pigmentálva, nincs éles határvonal, befelé halványodik. Csak olyan színekkel készíthető melyek harmonizálnak a saját szájszínnel, tehát nem nagyon sötét színek.


Vékony ajaknál kevés a félsatírozás, normál vagy teltebb ajkon mutat igazán. A “Prémium nap” keretén belül az arcot teljes egészében gyönyörűvé teszem. A csomagba beletartozik egy szemöldök-, egy szemhéj-, és egy ajaktetoválás. Ajándék a “Prémium nap” mellé! Amennyiben ezt a napot magadra száno a Vamberszki szalon megajándékoz egy kuponnal.


Az ajaktetoválásod előrajzolásának egyik fő pontja a megfelelő szín kiválasztása. Megmondom őszintén, én ezen a téren is óvatos vagyok, ezért ha két árnyalat között kell dönteni, én elsőre mindig a világosabbat ajánlom, hiszen azt később könnyen sötétíteni lehet – fordítva már sajnos nem működik a dolog. Szájtetoválást szeretne? A száj a leginkább mozgó része az arcnak, ezért nagy mértékben meghatározza a női arc karakterét, harmóniáját.


A menstruációt megelőző nap ill. Ezért ne ekorra időzítsd az ajaktetoválásodat! Ajaktetoválás előtt semmiképpen ne injekcióztasd be ajkaid a fogorvossal, mert eldeformálódik a formája az érzéstelenítő hatására és úgy nem lehet, és nem szabad tetoválni! A színek kiválasztásánál és a forma megtervezésénél a Te egyéniséged és a sminktetováló szakember tudása együttesen tükröződjön.


Célunk egy olyan pozitív változást elérni az arcodon, ami teljes mértékben harmonizál a személyiségeddel! A javító színek alkalmazásával kiváló eredményeket érek el hosszútávon, ezáltal kiküszöbőlhető a költséges és hosszadalmas lézeres tetoválás eltüntetése. A tartósságát nem 3-év, hanem kb.


Amennyiben ideális a hozott anyag és reális az elképzelése elfogadod szakmai javaslatainkat,nagy valószínűséggel a korrekcióra már nem is lesz szükséged! A statisztikák alapján az elkövetkező, minimum hét a koronavírus terjedése szempontjából kulcsfontosságú lesz hazánkban, ezért úgy érzem, felelős cégvezetőként az az egyetlen helyes döntés, hogy szépségszalonunkat bezárjuk arra az időszakra, amíg ezt a helyzet megkívánja. Ez hétig teljesen normális reakció. Ilyenkor már lecserélheted az utókezelődet, akár egy finom, jojobás szájápolóra is.


Nagyátlagban a szemöldöknél 1-év (ez lehet kevesebb, de akár több is, egyénenként változó), a szemhéj és ajaktetoválásoknál 1-év (technikától is függ) az élettartama, jobban bedolgozott színek (rúzsozott hatású ajaktetoválás , intenzívebb füstös szemhéj vagy tusvonal). Ahogy kopik a színe, frissíteni kell a. A 3D Lips ajaktetoválás színnel készül, a színek kombinációja és az árnyékolás segítségével teremtjük meg a 3D hatást. A technika lényege abban rejlik, hogy a kontúr meghúzása és a teljes szájsatír elkészítése után nagyon finoman világosítunk, illetve sötétítünk bizonyos területeket az alsó és felső. Ajaktetoválás : Az ajakpigmentálás nem csupán ajkait változtatja üdévé, hanem egy jól megválasztott színnel egész arcát, kisugárzását szépíti meg. Terhesség, szoptatási időszak alatt, menstruáció első napján, ill.


A fájdalom küszöb ilyenkor alacsonyabb és a hormonháztartás is mindhárom esetben változik, ami azt eredményezheti, hogy a pigmentek nem maradnak meg maximálisan a bőrben! Természetes vagy 3D hatás, csak rajtad múlik. A rúzsbaleseteknek vége, szabad a csók annak, aki ajak tetoválást visel.


Vendégünk rúzsosabb hatásra vágyott, mi pedig titkos trükkök alkalmazásával kiemeltük ajka ívét, szebb kontúrért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések