2015. február 18., szerda

Padló csiszolás

Parketta csiszolás és lakkozás- Budapest 16. Andrást az egyik ismerősöm ajánlotta. Egy rövid telefonos egyeztetés után ellátogatott a helyszínre - egy nagyobb családi ház - és felmérte a terepet. Megmentjük a parkettá de vigyázz, mert lehet, hogy az egész parketta csiszolás nem neked való.


Mindjárt az is eláruljuk, miért. Akár még vacillálsz, vagy akár már el is döntötte hogy új padló lerakása helyett inkább a régi parketta felújításával, a parketta csiszolás lehetőségével élnél, akkor jó helyen jársz.

A parketta csiszolás , és lakkozás nem azt jelenti, hogy egy vadiúj parkettád lesz. Nem lehet ezt elvárni egy megviselt, megöregedett, szétszáradt parkettától. Ft-os parkettát tennél le. Betoncsiszolással, padlójavítással foglalkozunk ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi létesítményekben. Szolgáltatásunk az egész ország területén elérhető.


Minden réteg között érdemes egy kis finom, felületi csiszolás csiszolópapírral. Ez a rétegek közötti tapadást erősíti. Ne felejtsünk az új réteg lakk előtt ismét portalanítani.


BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens.

Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház. Hagyományos parketta, valamint ipari és mozaik parketta felületkezelését, csiszolását, lakozását, felújítását vállaljuk. Fő profilom a parketta csiszolás illetve meleg padlóburkolatok (parketta, lamináltpadló, műpadló, szőnyegpadló) kivitelezése, készítése mindez családi házak, lakások, irodák részére kedvező áron és rövid határidővel.


A munkáim nagy részét Budapesten végzem, de országszerte is több projekt megvalósításában vettem részt. Maradjunk meg a régi parkettánknál és döntsünk a parketta csiszolás mellett, vagy válasszunk egy laminált padlót és azt tegyük rá meglévő parkettánkra. Tekintse meg árainkat - parketta csiszolás , felújítás és átrakás, valamint parkettacsiszolás és további témakörökben. Huszonöt éve folyamatosan dolgozom a melegburkoló - parkettás szakmában. Tevékenységem magában foglalja a parkettázást a fa, szalag, és laminált padló fektetést - javítást - felújítást, szőnyegpadló, pvc, linoleum fektetést - ragasztását.


Második lépés: a parketta fényezése. Ha nincsenek nagyobb karcolások a parkettán, csak épp régi fényét veszítette el, például azáltal, hogy egy nagyobb felülete megkopott, különféle fényezőszerekkel is látványos változást érhetsz el. Kiváló megoldás lehet a parkettaolaj, illetve a parkettaviasz, mely selymes fényt ad a padlónak, ugyanakkor védi, ápolja is. Fektetésénél a teljesen sima, nedvességtől mentes aljzatra ragasztással rögzíthető, majd a száradást követően a burkolat 2-réteg lakkal kezelendő.


Nyugdíjasoknak családosoknak leszázalékoltaknak kedvezménnyel nm-feletti munkákra. Csiszolás , por, és lakkozás nélkül újíthatja fel padlóit a Bona termékekkel akár óra alatt. Termékeinkhez videósegédletet nyújtunk, hogy Ön is házilag felújíthassa burkolatait. Kopott, matt laminált padló felújítás! Műkő csiszolás , hogyan csináljuk?


A műkőcsiszolás és polírozás folyamatát, hasonlóképen a márvány, mészkövekhez, speciális technológiával, gépekkel és szerszámokkal végezzük el.

A betonpadló ma már nem csak raktárhelyiségekben állja meg a helyét. Izgalmas, színes, elképesztően csillogó, tartós designer padló betonból? Egy nagyon egyszerű és kedvező áron kivitelezhető padlóburkolat, készíthető el betoncsiszolással az Ön új vagy már meglévő, akár rossz minőségű beton padlójából is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések