2015. február 26., csütörtök

Klinker burkolat

A ragasztott klinkerlap burkolat nem pusztán díszburkolat, amelyet csak azért választunk, mert a szépsége, az eleganciája és az egyedisége lenyűgöz. Tartós, értékes, az épületet megvédő kéreg, életre szóló gondmentes homlokzati burkolat. Kopogtatásra is tisztábban cseng a klinker , mint a tégla. Ez nem véletlen, hisz keményebb annál.


Nagyobb keménysége biztosítja, hogy a klinker burkolat szinte. Ez a hőmérsékletváltozás a klinker burkolat tágulásával és.

Ezen az oldalon található klinker bukolat kínálatunk. Folyamatos akciók, széles választék. A meleg, természetközeli színvilág remekül harmonizál az épületet körülvevő növényzettel, és illik a homlokzaton, vagy a teraszokon lévő klinkerburkolatokhoz.


Mészkő burkolat béltérre, kültérre. Több száz referenciaképen. Modern és klasszikus kőburkolatok! Széles választék, gyors átfutással! Világszínvonalon egyedülálló kőből.

Cement clinker is a solid material produced in the manufacture of Portland cement as an intermediary product. Clinker occurs as lumps or nodules, usually millimetres (in) to millimetres (in) in diameter. Kedvező klinker tégla árat keres? A rugalmas vonalvezetés harmonikus átmeneteket képezve csúszásbiztos burkolatot ad.


Ha a klinker tégla árak után érdeklődik, akkor biztosan tetszik Önnek a burkolat ? Melyik agyagból égetett burkolatról álmodik? A Landhaus vagy a Piazza burkolat varázsolta el a legjobban? Klinker őrlését segítő anyagok.


Nem használnak színezőket a klinker tégla gyártásához, mégis nagy színgazdagságban gyártják. Hogyan érik ezt el? A burkolat tisztítása: A burkolat tisztítására erősen lúgos, vagy semleges hatású tisztítószereket, ill.


A burkolatot savval tisztítani NEM szabad! A klinker burkolat változatos színvilága. Ha véletlenül sav kerül a burkolatra, azonnal bő vízzel kell lemosni. Az anyagában színezett burkolatokat. Mégis a klinker burkoló lap látványához mediterrán jellegéhez igazodik ez a széles fuga.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Build-Material Kft. Kül és beltéri burkolatok, tégla, klinker tégla, térburkoló kövek és lapburkolatok, valamint kőburkolatok forgalmazása és kivitelezése. Néhány hasznos tudnivaló a KLINKER burkolatokról.


Szerves anyagokat is szoktak hozzáadni segítőként, hogy a por csomósodását elkerüljék. Esztétikus meleg színvilágú, rendkívül tartós (fagy, kopás, napfény, és saválló) különleges összetételű bányaanyagból zsugorodásig égetett építési kerámiatermék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések