2015. február 19., csütörtök

Lapfüggöny sínrendszer

A sínek egyedi méretben készülnek és ezekre egyedi méretű panelek kerülnek, így nem. A modern lapfüggöny vagy panelfüggöny szinte bármilyen textíliából elkészíthető, legyen az akár fényáteresztő, akár sötétítő, vagy black out anyag. A lapfüggöny anyaga. De ezeken felül választhatunk bambuszt, vagy úgynevezett rolettavászon anyagot is a panelekhez. A ráncolt függönnyel ellentétben itt akár.


Látogass el hozzánk jól tervezett és könnyedén gördülő, alacsony árú függönysínrendszerekért. Van egyes, dupla és tripla sínünk, egyenes és sarokhoz való megoldások, amelyek falra vagy mennyezetre szerelhetők, igényeid tökéletes kielégítésére. Nézd meg a teljes választékot itt!


A VIDGA sorozat segítségével a hagyományos függönyöket és a méteráruból varrt lapfüggönyöket is nagyon sokféle módon felteheted: ablak elé, térelválasztónak, tolóajtónak vagy. Lapfüggöny beltéri árnyékoló hatalmas textil választékkal. A sín fémfűrésszel a kívánt méretűre vágható. Többsoros sínrendszer , megtervezett szélességű csúszó vagy gördülő, tépőzárral ellátott panelekkel.


Rendszerint színre szinterezett alumínium, vagy matt króm színű. Kínál Vidga fali függöny karnis tripla sínrendszerű 3db, fali rögzítő elemek: Eladó bontatlan vidga lapfüggöny sínrendszer tripla sínrendszerrel az eredeti ára töredékéért. Többet vettünk de végül ennyi megmaradt. A gyöngyláncos roló előnye a zsinóros roló szerkezettel szemben, hogy az anyag fel- le történő mozgatásakor a gyöngylánc hossza fix, és a szerkezet teherbírása is nagyobb.


Elfelejtett jelszó? Egyedi méretre készülő szalagfüggönyök pontos árát a termék adatlapján található kalkulátor segítségével könnyedén kiszámíthatja. Karnis Bármilyen ablakra, ajtóra is szeretne függönyt helyezni, nálunk megtalálja a megfelelő karnist hozzá, legyen az nappali, hálószoba vagy iroda.


Mennyi kérdés merülhet fel egy lakás berendezésénél – mi az a sínrendszer , a lapfüggöny , a roló, a fa reluxa, a motoros karnis, a plisszéfüggöny, az organza, a black out, az art deco, a feszített drapéria stb. Raktári színek a fehér és az eloxált (szürke). Leggyakrabban az otthonunk hangsúlyos területeit díszítjük feltünő tapétával, mint az étkező vagy a bejárat. De manapság a lakberendezők mesés mintákat, színeket és textúrákat használnak, hogy minden szobát ekülönlwgesseé tegyenek otthonunkban, a gyerekek szobái pedig személyes kedvenceim.


Egyre szélesebb körben elterjedt megoldás, főként a modern és minimál stílusú otthonokban kerül kialakításra ez a sínrendszerre erősített megoldás, amely nem azonos a szalagfüggönnyel! A szerkezetre tépőzárral erősített paneleket oldalirányban lehet elhúzni, sőt – a. A több száz éves klasszikus hangulatú épületektől kezdve, a modernebb megjelenésű villákon át, a minimál stílusig, majd’ minden épületre van már arra tökéletesen odaillő zsalugáter! Interstil Fpanel függönyök és lapfüggöny a LEHA-tól.


Kovácsoltvas jellegű karnisok - A LEGJOBB ÁRON! Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. A WAREMA exklúzív reluxa kollekciója minden mai trendnek megfelelően matt, mintastruktúr és szálcsiszolt felületeket kínál teljes színharmóniával a lamella-zsinórzat- sínrendszer -súlyléc egységében! Ezek a függönyök egyszerű, mégis kortalan dizájnnal rendelkeznek.


A hurkoknak köszönhetően a függönyök könnyen, kiegészítő sínrendszer nélkül felhelyezhetőek, és a csomaghoz tartozó függönytartó kötéllel nyitva tarthatóak. Pontos információért érdeklődj az eladóknál, vagy tekintsd meg a weboldalt. A függönyök kiváló minőségű mikro szaténból készültek és kézzel moshatóak.


Kulcsszó: textília árnyékolástechnika motoros függöny függöny összehúzó ágyneműgarnitúra függönyanyag takaró függönymozgató rendszer terítő csipkefüggöny pléd függönyrojt pliszéfüggöny karnis lapfüggöny fényáteresztő függöny lángmentes függöny függönycsipke függöny-tanácsadás függönyhúzó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések