2020. szeptember 15., kedd

Wenge parketta

Wengéből készülhet szalagparketta, ami készre van kezelve, csaphornyos parketta amit lerakás után kell felület kezelni. Wenge színű laminált padló, mely kiválóan alkalmas minden lakóhelyiségbe, valamint a mérsékelten használt ipari helyiségekbe is. A wenge a bézs minden árnyalatával teljes összhangot képez. Az enyvmentes lerakás akadálytalan, tiszta munkavégzést tesz lehetővé.


Wenge ,Jatoba, Merbau, Doussie Ebben a kategóriában igazán egyedi és exkluzív faanyagokból készült laminált padlókat találhat a kedves látogató.

Mindegyik laminált padlónk felülete strukturált, erezett. Az egyik legmodernebb parketta típus. A lakásban természetes hatást nyújtó szalagparketták, fafurnéros padlók tölgy, kőris, gőzölt akác, wenge , gőzölt bükk fa alapanyagokból. Regisztráció Belépés Hívj minket! Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják.


Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. A JOLA Parketta kínálata: WPC Home Wenge teraszburkolat. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítás!

Az ipari parketta egyszerű felépítésű, azonban rendkívül tartós szerkezet. Viszonylag kisméretű elemekből épül fel, melyeket élére állítva táblásítanak, ezért élkötegelt parkettának is nevezik. Juhar parketta világos színével, finom rajzolatával nyugodtságot áraszt. Merbau parketta erőteljes színeivel, ásványi anyagaival egy egzotikus tájra varázsol. Jatoba parketta nagyon kellemes barnásvöröses színárnyalatú egzotikus felületű.


Wenge parketta sötét mély színe, a modern világba kalauzol. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. Fa parkettáink az ún. Profi-loc gyors illesztéssel gyorsan és egyszerűen lerakhatók.


Az illesztés ellenáll a normál igénybevételeknek és a padló egész élet tartama alatt tökéletes tartást biztosít. Ahogy minden fa burkolatnál, a csaphornyos parketta esetében is lehet különböző szín-felületkezelést kérni. Veszprém – Központi raktár: Házgyári út 24. A wpc teraszburkolat anyaga, bambusz, műanyag.


Felületük bordázott, hasonlóan a természetes fához, nem csúsznak. Szolgáltatásaink Tanácsadás, házhozszállítás, stb. Padló és parketta áruház.

Wenge Ipari parketta : Sárgás sávokkal oldott, alapvetően feketés barnás árnyalatú, afrikai eredetű faanyag. Erőteljes tömör szövetszerkezetű megjelenésében elsősorban a szín és kevésbé a rajzolat dominál. Erősen feketés árnyalatú minőség.


A sárgás foltok is gyorsan jelentős mértékben besötétülnek. A parketta gyártás területén a fát egyenletes és egyenletes színnel vagy kifejező mintákkal díszített fajtákkal használják. A költséget a faj egzotikus és ritkasága befolyásolja.


Az orosz vevőknek lehetőségük nyílik a régebbi fafajok (tölgy, fenyő, nyír, dió, vörösfenyő, kőris, juhar) parkettája közül választani és távolról ( wenge , merbau, teak) hozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések