2020. szeptember 10., csütörtök

Üvegportál

High Quality Products, Affordable Prices. When it is about protective equipment, RDX sports has got you covered. Az üvegportál , a kirakat az üzlethelyiségek egyik legfontosabb „alkatrészei”.


Egy olyan marketingeszköz, ami rendkívül meghatározó lehet abból a szempontból, hogy a vásárló betér-e az üzletünkbe, vagy sem. Ez pedig jelentőséggel bír egy kereskedelmi üzlethelyiség életében.

A kirakatüveg cserét, kirakat üvegezést rövid határidővel vállaljuk. Plázák, vagy hőszigetelt homlokzati kirakatok készítése. A kirakat üvegezés során ragasztott biztonsági üveget, edzett biztonsági üveget vagy hőszigetelt üvegszerkezeteket építünk. Szerelvényeinkre év garanciát vállalunk.


Napjaink építészetének nélkülözhetetlen és bővülő elemköre az üveg. Letisztult, elegáns a belső terek elválasztására is, mint térelválasztó üvegfal, üvegportál , üvegajtó, tolóajtó és más megoldások. Ahogy a neve is mutatja, helységeket is elválaszthatunk vele egymástól.


Előnye, hogy fényáteresztő, hangszigetelő és nem töri meg a nézelődő szemek.

Utólag bárhol beépíthető. A nagy felületű üvegportál lényeges szempontja, hogy betekintést enged a belső térbe. Főként középületek, irodák, bevásárlóközpontok, üzletek és bankok homlokzatain népszerűek. Nagy forgalmú üzletek, bevásárló központok, bankok, hotelek, autószalonok, kórházak és egyéb közintézmények, valamint nagyobb cégek és irodaházak bejáratai ma már szinte elképzelhetetlenek fotocella vagy radarérzékelők által vezérelt automata ajtó vagy egy elegáns üvegportál nélkül.


DITEC az automata ajtó és üvegportál specialista. Elegáns és megbízható megoldások minden automata ajtó és üvegportál problémára. Az automata ajtó fogadja a vállalkozásához, üzletéhez érkezőt. Ezért fontos olyan automata ajtó és ajtónyitó kiválasztása, mely elegáns megjelenésével harmonikusan illeszkedik az.


Vedd fel a kapcsolatot velünk, kérd ajánlatunk, akár online - Üvegterasz tervezés, kivitelezés teljeskörűen. JANSEN ECONOMY profilrendszereket hőhidas, üvegezett és tömör betétekkel fix, illetve nyíló ajtókkal, szálcsiszolt rozsdamentes felülettel. A JANSEN hőhidas profilok és belső portálokhoz, reklámtartókhoz, felülvilágítókhoz, míg a hőhídmentes JANSEN profilok külső falakhoz használhatók. Egyedi üvegfal gyártása és beépítése. Az üvegpolc árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel.


Emellett egy üvegportál vagy üvegfal átlátszóságának köszönhetően a térrendezés, térelválasztás fontos elemévé válhat. Hangszigetelésükkel, szépségükkel komfortosabbá teszik a minket körülölelő teret, fényáteresztő képességükkel világosabb, szebb környezetet biztosítanak. Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.


A B és B Glass Kft.

Ezek az üvegmegoldások! Az üvegajtók a nyílászárók általános funkcióin felül tudják nyújtani az elválasztott terek közti átláthatóságot, nagy felületen természetes fényt tudnak beengedni a zárt helyiségbe, kiváló dekorációs lehetőséget, egyedi stílust, megjelenést kölcsönöznek a helyiségeknek. Beltéri ajtószerelvények.


A Colcom Fluido rendszerének új tagja a Frame profil, amellyel Loft stílusú üveg tolóajtók készíthetők. Ez az egy profil számtalan felhasználási lehetőséget nyújt akár csak keretezni szeretne, vagy osztásokat elhelyezni az üvegajtón.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések