2020. szeptember 25., péntek

Terasz átlátszó ponyva

Akár legyen télen is nyitott terasza, mert láthatatlan az oldalfala! Ablakos terasz ponyva. Ugyanakkor a ló túloldalára sem jó átesni. Egy teljesen átlátszó terasz ponyva a szomszédoknak is betekintést enged.


Márpedig a teraszon sem árt némi. Természetesen nem csak átlátszó ponyvával tudjuk a ponyva teraszt elkészíteni, hanem rengeteg szín közül választhat. A teraszokon kívül erkélyek, loggiák.


Sőt, ezt külön kihívásnak tekintjük, s tudásunk legjavát adva igyekszünk a vevő által megálmodott terméket legyártani. Forduljon hozzánk bátran és bizalommal minden nemű kérésével. Ennek segítségével könnyen, és gyorsan lefedhetővé válik a terasz. A bútorzatnak azonban árt az eső, a hó, a hideg, és a nyitott teraszra a por, a kosz is bekerül.


Teraszponyva, terasz téliesítés. Kedvező árak és szakértelem egy helyen. Referenciáink között számos képet megtekinthet, az átlátszó ponyva.


Ipari ponyva közvetlenül az importőrtől! Ponyva kis- és nagyker – ipariponyva. Víztiszta ipari ponyva Jót, jó áron! IPARI PVC PONYVA AKCIÓ! PVC ponyva Megnézem az árát!


A ponyvaanyag lehetővé teszi, hogy télen-nyáron használhassuk a teraszt, vagy erkélyt. Kellemes környezetet alakíthatunk ki a téli hidegben is, mert a napfényt átengedi, megvéd a széltől, huzattól, a beverő csapadéktól. A nyár elmúltával egyre hidegebb hónapok elé nézünk, emiatt otthonunknak talán egy fontos részét képező szeglete szinte használhatatlanná válik, ez pedig nem más, mint a terasz. A felhasználásnak csak a képzelet szabhat határt.


Kiváló megoldás lehet, ha a kíváncsiskodó szemek elől nem, csak a szél, eső és egyéb időjárási viszontagságok elől óvná tulajdonát. Lehet ez például egy terasz fedése, jakuzzi takarása. Kézi és motoros működtetésű terasz ponyva panelek, átlátszó terasz ponyva gyártás, szerelés. Megkeresésére gyorsan válaszolunk: terasz ponyva árak órán belül!


Akár az épület eredeti tervezésekor, akár utólag is könnyedén telepíthetünk teraszunkra átlátszó , biztonságos, könnyen szerelhető, ugyanakkor egyedi elképzeléseink által legyártott ponyva takarást. KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van. Az árváltozás jogát fenntartjuk! Gyakran használjuk terasz téliesítéskor, de hőfüggöny vagy egyéb dekoratív, ízléses takarások is megoldhatóak ezzel az anyaggal.


Az áttetsző ponyva ellenben csak kis mértékben engedi át a fényt. Az átlátszó ponyva anyag elérhető különböző vastagságokban a felhasználási céltól függően. Előtetőt és terasztetőt sok helyre lehet építeni: bejárati ajtók fölé, garázsajtó fölé, ház oldalához kapcsolódó terasz fölé, vagy ahova autóval is be lehet állni.


Az elő tető lehet dísze a háznak és eső ellen is véd. A rákerülő fedőanyag lehet zsindely vagy átlátszó polikarbonát, esetleg üveg is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések