2020. szeptember 16., szerda

Tömör polikarbonát árak

A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Csúcskategóriás extrudált UV védett bordás (üregkamrás) polikarbonát lemezek.


Anyaguk törhetetlen, fényáteresztésük magas, időjárásállók, könnyen megmunkálhatók és beépíthetők. A feltüntetett árak a ÁFA-t tartalmazzák!

Bronz üregkamrás polikarbonát lemez. Kiváló fényáteresztés, elfogadható hőszigetelő képesség. Kiemelkedő időjárás állóság, a napsugárzás.


Minden rendelt áru időben megérkezett. Köszönöm a segítőkész hozzáállást, Önnek és Kollégáinak a segítséget! További eredményes munkát kívánok, Üdv.


Nagyon jó fényáteresztő képesség.

A polikarbonát tömör lemez kb. Könnyű a polikarbonát üregkamrás lemez, és nagy merevséggel rendelkezik. A lemezeket könnyű mozgatni, szállítani és nem törékenyek. Műanyag kereskedelem, plexi, polikarbonát , pvc lemezek, akciós árak , raktárról, közvetlenül a forgalmazótól. Az üregkamrás polikarbonát előnye a kiváló hőszigetelés, és a kis lemezsúly.


Széles termékválasztékkal várjuk Önt üregkamrás, tömör polikarbonát lemez, valamint polikarbonát panel (falpanel), kupola és sávfelülvilágító terén. Kínálatunk kiegészült műanyag nyílászáró-kiegészítő termékek (ablakpárkányok, takaróprofilok, pvc lemezek, szendvicspanelek, aereco légbevezetők ) kereskedelmével. Polikarbonát törhetetlen poharak eladóak Boros pohár kb. Univerzális megoldás tömör és üregkamrás laphoz.


Az alumínium- vagy polikarbonátprofilok, tömítő- és porvédő szalagok, csavarok teljes választékát kínáljuk. Tömör polikarbonát lemez – Profilok, kiegészítők előtetőkhöz. Nem törik, nem reped.


Magas UV-sugárzásnál csak a polikarbonát tömör lemez ajánlható. Mindkét oldala kimagaslóan védett. Műanyag polikarbonát előtető,erkélytető,terasztető,esővédő árak Cégünk fő terméke az Adria-előtető rendszer.

Különböző forma, méret, kialakítás létezik, de mindnek fő jellemzője, hogy praktikus felépítésű, és könnyen felszerelhető. A tömör polikarbonát számos vegyszerrel szemben mutat jó ellenálló képességet. Hőlégfúvó segítségével a polikarbonát jól alakítható! Ilyenkor a hajlításnál egy fehér vonal látszik. Extrém UV-sugárzásnál csak a polikarbonát lemez ajánlható.


Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések