2020. július 28., kedd

Vasbeton háló

Order by 5:15pm and get it tomorrow. Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett. Betonacél háló ismertetése, felhasználási területe. A betonacél háló többféle elnevezéssel ismert az építkezők körében.


Használjuk rá a betonháló és a vasháló kifejezéseket is.

Jól ismert még vasbeton háló , síkháló vagy éppen a vasbeton síkháló elnevezés egyaránt. Előállítása betonacélokból, két irányban futtatva, összehegesztve a keresztezési pontokon történik. További felhasználási területek: elválasztó rács, kerítés, kutyakenel. Síkháló, vasbeton háló , vasbeton síkháló vagy betonháló. A vasbeton szerkezetek kialakításánál, a betonozás során statikai és mechanikai jellemzőket javító összetevő.


A Társaság bátonyterenyei gyárában készülnek többek között az építőipari síkhálók, táblás ponthegesztett vadvédelmi kerítések, valamint az általános- és ipari felhasználású hegesztett rácsok. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. Metalloglobus Fém- és Építőtermék Kereskedelmi Kft.


A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozásai miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Küldje el nekünk a rendelkezésre álló információkat (statikai terv összesítőt, tartószerkezeti műszaki leírást, vaskimutatást, vasszerkezeti darabjegyzéket stb.), valamit a szállítási címet. A vashálókat legalább egy kiosztás átfedéssel kell összekötni kötöződrót. Egy-egy háló a céltól függően készülhet kör keresztmetszetű és bordázott felületű betonacél szálakból is.


A hegesztett háló egyszerűen megmunkálható és mivel más anyagokkal is jól kombinálható rendkívül széleskörűen alkalmazzák az építőiparban. Bár drágább, mint néhány hasonló célra használt. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hardrockot, metált játszunk.


A toldási keresztmetszetek egymástól minimum ℓtávolságra legyenek. Kör keresztmetszetű és bordázott felületű betonacél. A síkháló vagy hegesztett háló több elnevezéssel is ismert. Vasanyagok kedvezményes áron kaphatók.


Ezért használjuk rá továbbá a betonháló, a vasbeton háló vagy a betonacél háló fogalmakat is. Ez utóbbi igen találó, hiszen valójában a betonacél szálak egy összehegesztett formájáról van szó, melyet előszeretettel alkalmaznak az építőiparban. Többféle elnevezése van, ilyenek a vasbeton háló , síkháló, vasháló, betonháló.


A termék alapmérete 5xm, hálókiosztása jellemzően 150x1mm. Találkozhatunk azonban ettől eltérő. Vasbeton lemezeknél a hosszanti vasalás elosztóhuzalokkal egészül ki.


Gerendáknál úgy alakítjuk ki a vasalást, hogy a teherhordó vasalással együtt minden metszetben legalább két huzal legyen az alsó és a felső részben is.

Oszlopoknál, gerendáknál a hosszanti vasalást ki kell egészíteni keresztvasalással, ún. A kengyelvas rögzíti a hosszanti. Tisztelt Partnereink!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések