2020. július 7., kedd

Szőnyegáruház kecskemét

Az oldal sütiket használ, amik kis adatcsomagok és ezek a böngészés során kerülnek a számítógépre. Lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb és jobb legyen a webhasználat. KÓKUSZ LÁBTÖRLŐK TEKERCSES VÁLTOZATBAN, KÜL ÉS BELTÉRI. ADATVÉDELMI NYILATKOZAT. Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat.


Műszálas kör szőnyegek méretei és árai: - 100cm-s átmérővel. A térkép helyzete egy automatikus keresés eredménye. Előfordulhat, hogy a helyzet pontatlan. Küldjék el a GPS koordinátáit és a térkép 1 pontos lesz. BCF klasszikus Kattintson arra a képre, amit nagyobban szeretne látni.


A kis nyilakkal tud előre hátra navigálni a képek között. SHAGGY SZŐNYEGEK: készleten elsősorban szögletesben, de megrendelésre bizonyos típusai ovális kivitelben is elérhetőek (kérjük érdeklődjön). A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Méretben a 60x100-tól, egészen a 400x600-ig vagy akár az 500x800-s méretig is. Kiszállítás Vidékre.


Vidékre futárszolgálattal küldjük szőnyegeinket. A futár - óra között szállít. Országos kiszállítás - 2. Ft ( több darab esetén is ). Modern és klasszikus szőnyegek, szőnyegpadlók, lábtörlők, futószőnyegek. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Kecskemét , Dózsa György út 20.


Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! Ha céged van és még nem vagy fent regisztrálj ingyenesen! Szőnyegáruház címe, telefonszáma és szolgáltatásai. Sződliget) - Egzotikus szőnyegek Temi Kft. A választék óriási.


A megrendelt szőnyeg minősége tökéletes, a kiszállítása a vártnál is rövidebb idő alatt megtörtént. Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. Szakmai címszavak: Lakástextil.


Itt megtalálhatod a(z) Orosz Andrea Lakberendező Mária Krt 20. KECSKEMÉT , CEGLÉDI ÚT ÚJDONSÁG! MEGÉRKEZETT AZ ÚJ SZŐNYEGKOLLEKCIÓ KEDVEZŐ ÁRON, MINDEN MÉRETBEN ÉS MÁR OVÁLIS FORMÁBAN IS!


JÖJJÖN EL HOZZÁNK ÉS VIGYE EL TŐLÜNK A LEGSZEBBET! Töltsd le a Europethrob mobilalkalmazást, hogy mindig értesülj az akcióinkról, új termékeinkről !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések